4. ... "Láttad volna egy hónappal ezelőtt. :)" omg :D
Ez biztos jó játék? Kicsit félek attól, hogy esetleg belefutok egy végiglimpelt kasszába 4-5 ellenfél ellen és akkor rosszabbul járok, mintha csak a vakokat vittem volna.
Szerintem Polacheck érti. Ő arra gondol,hogy mi a francot csinál ha még 5en belimpelnek mögé és jön egy 267 2 színű flop? :)
És akkor fizetesd ki az AA-d limpelt kasszába:)
limp\raise szerintem ritkán és indokolt esetben jó játék, ne erőltesd túl úgy gondolom.
Szerintem Polacheck érti. Ő arra gondol,hogy mi a francot csinál ha még 5en belimpelnek mögé és jön egy 267 2 színű flop? :)
limp\raise szerintem ritkán és indokolt esetben jó játék, ne erőltesd túl úgy gondolom.
egyébként hogy lehet beállítani, hogy ilyenek legyenek a kártyák ? :) gondolom valami hekkelést le kell szedni hozzá, de honnan és mit? :)
egyébként hogy lehet beállítani, hogy ilyenek legyenek a kártyák ? :) gondolom valami hekkelést le kell szedni hozzá, de honnan és mit? :)
AHK scriptet miert nem hasznalsz x-mouseval kombinalva? Rengeteg kattintgatastol megkimelned magad, vagy ha nincs kedved sajat magadnak irni egyet, akkor van ez a pokerpad nevu keszreirt, ez sok teremben mukodik.
AHK scriptet miert nem hasznalsz x-mouseval kombinalva? Rengeteg kattintgatastol megkimelned magad, vagy ha nincs kedved sajat magadnak irni egyet, akkor van ez a pokerpad nevu keszreirt, ez sok teremben mukodik.
Hali, láttam a videod és lenne 1-2 dolog amit nem értek.
Előttem már kivesézték a srácok mi a helyzet, de nekem lenne 1-2 észrevételem.
Először is a ranged az egyes pozíciókra lebontva iszonyatosan el van csúszva. Mik ezek az UTG emelések suited connectorokkal? Saját magad viszed bele oop helyzetekbe amugy is gyenge lapokkal, ráadásul pozíciód se lesz. Jobb ha már most elkezded szépen játszani a pozíciós játékot, mert később szükség lesz rá, de anélkül NL10-en se fogsz nyerni. Olyan nincs hogy "legendásan erős játékosállomány" NL10-en. NL10en bohócok vannak, tökmind1 hol játszol, 1-2 igen ritka kivételtől eltekintve.
A végén az A10-vel való játék katasztrófa, ne akarj minden potot megnyerni. ráadásul megint oop kerültél egy igen húzós partiba. Ja meg ha JJ vel tartod a reraiset (a stacked 30%-át beteszed), akkor miért nem mész allin a 9 high boardon?? Setminerkedni JJ-vel (akármivel) úgy hogy a stacked ekkora részét beteszed nem lesz nyereséges hosszútávon, de még rövidtávon se.
Javaslom hogy olvasd el egy ismert magyar cashjátékos írását, gyakorlatilag ha NL10-en és NL25ön azt játszod amit leír nem tudsz veszteni, sőt (most nem írom le miről, kiről van szó bizonyos okok miatt de ha esetleg nem tudod, érdekel emailben elküldöm).