Gaabeesz
Válasz Bumbanas kommentjére
2012. dec. 7. 10:05

Hát ez elég gáz akkor ..
Azt hittem van rá valami megoldás.
Köszi

Bumbanas
Válasz EST82 kommentjére
2012. dec. 7. 12:01

Sziasztok!

Az előző hozzászólásokban olvastam, hogy nem működik a teremben a HM1 HUD-ja. Az lenne a kérdésem, hogy megoldódott-e a probléma?

Előre is köszönöm a segítséget!

Hol nem működik, mikor? Nekem cg-ben remekül működik eltekintve attól, hogy egyes asztalokat nem szeret és, ha azokra beülök meghal. Ha bezárom, akkor a többi asztalon remekül megy.

Angler
Válasz misirulez kommentjére
2012. dec. 7. 12:09

PT4el van hud?

Igen PT4 hibátlanul megy.

EST82
Válasz Bumbanas kommentjére
2012. dec. 7. 12:24

Hol nem működik, mikor? Nekem cg-ben remekül működik eltekintve attól, hogy egyes asztalokat nem szeret és, ha azokra beülök meghal. Ha bezárom, akkor a többi asztalon remekül megy.

Köszönöm a választ! A régebbi hozzászólásokban írták, hogy nem működött, ezért kérdeztem rá. Én most szeretnék regisztrálni, ezért mértem fel a terepet :).

ferkocse
Válasz EST82 kommentjére
2012. dec. 7. 12:34

én még csak 2 hónapja játszom ebben a teremben, és csak sng-t. hm2 azóta folyamatosan működik,
sose volt vele gond.

ferkocse
Válasz nbzmg kommentjére
2012. dec. 7. 18:18

valaki játszik most itt? az elindult asztalok futnak, de a regisztráció befagyott sng-knél.
másnál is fennáll a problem? nem enged leregisztrálni se a még be nem telt játékokról...

Gaabeesz
Válasz nbzmg kommentjére
2012. dec. 7. 18:29

Mostanában minden nap van valami probléma.
Én CG-t játszom, de ott is fagynak az asztalok, nem lehet beülni, összevissza írkálja a kliens hányan ülnek bent stb-stb.
Napok óta ez van ilyentájt.

ferkocse
Válasz Gaabeesz kommentjére
2012. dec. 7. 18:35

Mostanában minden nap van valami probléma.
Én CG-t játszom, de ott is fagynak az asztalok, nem lehet beülni, összevissza írkálja a kliens hányan ülnek bent stb-stb.
Napok óta ez van ilyentájt.

ja, akkor OK. közben "meggyógyult", csomó sit out-ossal, lehet lopkodni... :)

Gaabeesz
Válasz ferkocse kommentjére
2012. dec. 7. 18:39

Én még mindig nem tudok beülni CG-n. Szánalom, hogy minden terem szenved.

misirulez
Válasz nbzmg kommentjére
2012. dec. 7. 20:20

Nekem se HM1 el se PT4 el nincs hud. :D

Élő ügyfélszolgálat