Amit bumbanas ír, hogy bizonyos asztalokon meghal és onnantól vége.
Az nem véletlenül pont akkor történik ha azt az asztalt te indítottad VAGY: úgy ültél be hogy ment legalább 1db. HU hand az asztalnál. Nekem csak ilyenkor történik viszont akkor mindig. (és jackpotos FR asztalon)
sng-n nincs ilyen gond, csak szépen ki kell várni amíg elindul a game...
ma nagy zakó igérkezett, aztán mégis mellém állt a paci rng, és
nem estek az egy lapos flöss-ök...megéltek a pre előnyök, így +11 BI lett a vége.
kösz paci, és kösz azoknak is, akik fiftynek nézik a don-t...nekem elég 100 zseton is
az ötödik helyen :)
remélem azért a cg spílerekneknél is helyreállnak az asztalok!
GL!
Cash game-ben még mindig nincs HUD HM1-el.
Előtte nálad jó volt?
Próbálj meg frissíteni esetleg.
A HM oldalán linkelt 1.12.10b volt fent. Előtte itt még nem játszottam de a starsnál működött. Itt a HM forumban is keresgéltem, downgradeltem az 1.12.09 -re is de azzal sem jó.
Be vagyok regelve a HM oldalára belépek viszont a forumába külön be kell regelni, legalábbis én így értelmezem. Viszont oda nem engedi merthogy a nickem használatban van, de ha kilépek úgy sem engedi. Tanácstalan vagyok.
Update: a forumba belépés megoldódott, késve küldték a jelszót. Ott írtak pár tippet de nem segített. Utána olvastam olyat is hogy először a HM2 javítását preferálják azután vagy lesz javítás a HM1-hez vagy nem. (Ha jól értelmeztem).
Azoktól kérdezném akik HM2-t használnak hogy nekik működik már a hud?
Igen, a frissítés óta már van HUD
Köszi akkor csak meg kell vennem, nincs más út.
Nekem még mindig nincs.
Előtte volt és azóta semmit nem változtattam, úgyh. nem értem mi lheet a gond.
De gyanús h pt4 el sem megy...
most azt csinálom, hogy launch active player details, és egyenként nézegetem az ellenfeleket.:D
Az gondolom olyan mint HM1-ben a replayer. Én ott kerestem rá az ellenfelekre de már 6 asztalnál is szarakodás. Nem kicsit, nagyon :(
Letöltöttem a HM2 trialt, az update után lett hud nekem is.