Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
iKeksz
Válasz pumeszko kommentjére
2014. okt. 19. 19:31

Az utóbbi 3 napban volt ez a megszakadós probléma időszerűen. CG-nél nem akkora para, ha MTT-zel, vagy SNG-zel, akkor már inkább. Ettől függően én a helyedben várnék pár napot, amíg bíztatóan megoldják a problémát. Tegnap is azt írták már hivatalos fórumon, hogy megoldották és most már jó lesz... Azóta is szenvednek vele.

+1 tipp, ha később regisztrálnál: Regisztráció után és befizetés előtt a supporttal ügyezd le, hogy a deposit pénznem is a Skrillnek/teremnek megfelelő legyen. Mert én hiába állítottam $-ra a számlám (mivel a Skrillem is az), HUF-ban vontak, és fizethettem a konverziót.

Amúgy micro CG mezőnnyel meg a teremmel teljesen elégedett vagyok, személyes vélemény: jóval gyengébb a mezőny, mint PS-en.

Rendben, köszönöm szépen a válaszod és a tipped is. Én MTT-zek kizárólag, úgyh majd pár nap múlva megint bekérdezek. :)

EUBANK
Válasz nbzmg kommentjére
2014. okt. 19. 19:45

sajnos még mindig ledobál, sőt engem most be sem enged

joska
Válasz pumeszko kommentjére
2014. okt. 19. 19:47

Itt tényleg nem adnak normális rakeback-et avagy reload bonust?

castor11
Válasz joska kommentjére
2014. okt. 19. 19:48

Itt tényleg nem adnak normális rakeback-et avagy reload bonust?

Ha termelsz pár 10k rake-et, akkor igen :)

castor11
Válasz EUBANK kommentjére
2014. okt. 19. 19:49

sajnos még mindig ledobál, sőt engem most be sem enged

Ugyanez. Nem tűnik kimondottan megnyugtatónak a dolog.

ewoksamurai
Válasz nbzmg kommentjére
2014. okt. 19. 19:50

nem adnak, de minek is, ha nem tudunk belepni :D kb. 10 perce nem tudok visszalepni, aki tapasztalt mar ilyet, meddig szokott tartani itt egy ilyen problema, be vagyok nevezve egy par mtt-re, legalabb le tudnek iratkozni...

ewoksamurai
Válasz nbzmg kommentjére
2014. okt. 19. 20:00

engem most visszaengedett :)

Rezsó Pro
Válasz ewoksamurai kommentjére
2014. okt. 19. 20:29

Itt 17:00 tól folyamatosan megy rendesen! Lehet csak a nyerőket nem engedi rendesen játszani :))

Masters800
Válasz nbzmg kommentjére
2014. okt. 20. 17:13

még ma is szarakodik remélem hamar megcsinálják már

Zimmerit
Válasz nbzmg kommentjére
2014. okt. 20. 17:21

Tegnap is nagy truváj volt, sikerült nutot floppolnom, és behalt, utána aztán az asztalok félóráig nem álltak fel, majd este még egyszer beállt, mint a gerely. Ma detto.

Élő ügyfélszolgálat