Az utóbbi 3 napban volt ez a megszakadós probléma időszerűen. CG-nél nem akkora para, ha MTT-zel, vagy SNG-zel, akkor már inkább. Ettől függően én a helyedben várnék pár napot, amíg bíztatóan megoldják a problémát. Tegnap is azt írták már hivatalos fórumon, hogy megoldották és most már jó lesz... Azóta is szenvednek vele.
+1 tipp, ha később regisztrálnál: Regisztráció után és befizetés előtt a supporttal ügyezd le, hogy a deposit pénznem is a Skrillnek/teremnek megfelelő legyen. Mert én hiába állítottam $-ra a számlám (mivel a Skrillem is az), HUF-ban vontak, és fizethettem a konverziót.
Amúgy micro CG mezőnnyel meg a teremmel teljesen elégedett vagyok, személyes vélemény: jóval gyengébb a mezőny, mint PS-en.
sajnos még mindig ledobál, sőt engem most be sem enged
Itt tényleg nem adnak normális rakeback-et avagy reload bonust?
Itt tényleg nem adnak normális rakeback-et avagy reload bonust?
sajnos még mindig ledobál, sőt engem most be sem enged
nem adnak, de minek is, ha nem tudunk belepni :D kb. 10 perce nem tudok visszalepni, aki tapasztalt mar ilyet, meddig szokott tartani itt egy ilyen problema, be vagyok nevezve egy par mtt-re, legalabb le tudnek iratkozni...
engem most visszaengedett :)
Itt 17:00 tól folyamatosan megy rendesen! Lehet csak a nyerőket nem engedi rendesen játszani :))
még ma is szarakodik remélem hamar megcsinálják már
Tegnap is nagy truváj volt, sikerült nutot floppolnom, és behalt, utána aztán az asztalok félóráig nem álltak fel, majd este még egyszer beállt, mint a gerely. Ma detto.