Biztos nem futja egy pótszerverre, mert a horribilis RB, amit fizetnek a játékosoknak lerántja a büdzsét...
Van pótszerver, de csak élesben tudják kipróbálni azt a scriptet, ami átszipkázza majd a lóvét a Kajmán-szigetekre :)
888 oldal állásfoglalása(A FB olvasható a közlemény 1 órája adták ki)
During the past few days we have been experiencing severe networking issues at 888poker.
Our technical team is currently working with our technology partners to resolve the issue and we would like to sincerely apologize for any inconvenience this may have caused you.
Last night we cancelled some of our deep tournaments including ‘The Whale’ and ‘The Sunday Challenge’. Players who were registered to the cancelled tournaments were as a result refunded their buy-ins and fees to their account. Some tournaments including the ‘Mega Deep’, ‘Mega Dozen’ and ‘Mega Micro’ were cancelled after they had already begun, and players still live in these tournaments were automatically compensated, in accordance to 888 policy.
Customers who contacted our 888poker Support Team will receive answers within 72 hours, we are doing our best to handle all open cases and appreciate your patience
Hol tudom a nyelvet angolra állítani?
Hol tudom a nyelvet angolra állítani?
Mi a ***** anyjuknak inditanak 14000 fős freerollt ha alapban is lehal az egész ...****om tele van,hogy 1 versenyt se lehet normálisan befejezni .De a **** kuponjaikat küldik.
Hát ez már a töketlenség felsőnél is felsőbb foka, be se lehet lépni.
És ez megy már múlt péntek óta.
Hallo win LAG series
Hallo-win
Daily JOKE tournament
Nem igazán értem piac vezető terem és ennyit b.ik.
Kiutalásról meg nem is beszélek 3-7 visszatartás LoL Befizetés 2-3mp
De ettől még jó kis terem mivel prom +10
mennyire jellemző, hogy visszatérítik a buyin-t, ha közvetlenül regisztráció után kifagy a rendszer és mire visszaenged van 2bb-m?
mennyire jellemző, hogy visszatérítik a buyin-t, ha közvetlenül regisztráció után kifagy a rendszer és mire visszaenged van 2bb-m?