Ultar
Válasz misirulez kommentjére
2014. okt. 26. 15:56

Ööööööö... Azért itt még csak nem tartunk?! :confused:

As Roma
Válasz misirulez kommentjére
2014. okt. 26. 18:41

Akinek nem megy a skrill kifizetés 75%-ért átveszem a pénzét.

Ez egy kicsit erős nem gondolod?Mondhatnám ugyis,h súrolja a pofátlanság határát!Jo,h nem már felesbe veszed meg...Vki egyeltalán árulja ,vagy mi a ****!!??Hihetetlen emberek vannak...

Netrol
Válasz nbzmg kommentjére
2014. okt. 26. 22:23

Megint nem lehet belépni! Se gépről se mobilról!

ernoBM
Válasz nbzmg kommentjére
2014. okt. 27. 8:38

Nem akarok én sem vészmadárkodni,mert persze lehetnek technikai problémák. Az is lehet, h vmi gond van a Srill el. De nekem az a fura, ha befizetni szeretnél, akkor elvileg működik a Skrill. Akkor semmi gond nincsen vele. Most akartam levenni a roll nagy részét,és kicsit azért meg vagyok ijedve. Ha bárki megnyugtatna, annak nagyon örülnék.

Csede45
Válasz ernoBM kommentjére
2014. okt. 27. 9:18

Nem akarok én sem vészmadárkodni,mert persze lehetnek technikai problémák. Az is lehet, h vmi gond van a Srill el. De nekem az a fura, ha befizetni szeretnél, akkor elvileg működik a Skrill. Akkor semmi gond nincsen vele. Most akartam levenni a roll nagy részét,és kicsit azért meg vagyok ijedve. Ha bárki megnyugtatna, annak nagyon örülnék.

Ernőkém én megnyugtatalak....nincsen semmi gond....nincs a terem csődben,a skrill is hamarosan helyreáll...!

Zimmerit
Válasz Csede45 kommentjére
2014. okt. 27. 9:38

Ernőkém én megnyugtatalak....nincsen semmi gond....nincs a terem csődben,a skrill is hamarosan helyreáll...!

Nincs csődben, de k. gyorsan gyorsan ott lesz, ha a technikai problémákat nem szüntetik meg. Vicc, hogy 2 hete minden nap legalább egyszer behasal a kliens. Tök poén úgy játszani, hogy pakolod be a pénzed több asztalon, és nem tudod mikor üt be a mennykő - mert kidob egy technikai problémák miatt nem lehet csatlakozni dumával, és persze időben már nem enged visszacsatlakozni, hanem foldolja a lapokat. És nehogy azzal gyere, hogy hamarosan helyreáll, mert a f*szt érdekli, keresnek rajtunk nem is keveset, akkor a szolgáltatás is legyen normális... Szóval VAN gond.

Masters800
Válasz nbzmg kommentjére
2014. okt. 27. 11:43

tegnap az mtt-ken 22óra után a mezőny 80% kiült a mega dozent és a mega deepet menet közben törölték a dozenen itm után egyenlő arányban szétosztották a játékosok közt a pénzt

Netrol
Válasz nbzmg kommentjére
2014. okt. 27. 11:57

fosakodik a terem!

Bumbanas
Válasz nbzmg kommentjére
2014. okt. 27. 14:45

Nekem 21-e óta jön kifelé a pénzem... Nem sietik el az biztos, pedig 23-a náluk nem ünnepnap!

castor11
Válasz nbzmg kommentjére
2014. okt. 27. 16:00

Csütörtökön indítottam kifizetést Netellerre és ma kora délután befutott. Szóval dolgoznak azért :)

Élő ügyfélszolgálat