Ööööööö... Azért itt még csak nem tartunk?! :confused:
Akinek nem megy a skrill kifizetés 75%-ért átveszem a pénzét.
Megint nem lehet belépni! Se gépről se mobilról!
Nem akarok én sem vészmadárkodni,mert persze lehetnek technikai problémák. Az is lehet, h vmi gond van a Srill el. De nekem az a fura, ha befizetni szeretnél, akkor elvileg működik a Skrill. Akkor semmi gond nincsen vele. Most akartam levenni a roll nagy részét,és kicsit azért meg vagyok ijedve. Ha bárki megnyugtatna, annak nagyon örülnék.
Nem akarok én sem vészmadárkodni,mert persze lehetnek technikai problémák. Az is lehet, h vmi gond van a Srill el. De nekem az a fura, ha befizetni szeretnél, akkor elvileg működik a Skrill. Akkor semmi gond nincsen vele. Most akartam levenni a roll nagy részét,és kicsit azért meg vagyok ijedve. Ha bárki megnyugtatna, annak nagyon örülnék.
Ernőkém én megnyugtatalak....nincsen semmi gond....nincs a terem csődben,a skrill is hamarosan helyreáll...!
tegnap az mtt-ken 22óra után a mezőny 80% kiült a mega dozent és a mega deepet menet közben törölték a dozenen itm után egyenlő arányban szétosztották a játékosok közt a pénzt
fosakodik a terem!
Nekem 21-e óta jön kifelé a pénzem... Nem sietik el az biztos, pedig 23-a náluk nem ünnepnap!
Csütörtökön indítottam kifizetést Netellerre és ma kora délután befutott. Szóval dolgoznak azért :)