Másnak is eltűnt minden kifizetési mód a banki utaláson kívül?
Eddig mindig skrillen mozgattam ki be, most csak befelé opció sajna kifelé nem.....
"Dear XXXXXXX
This email serves to inform you that the due to a technical issue with Skrill, the payment/s you requested between 21/10/2014 and 24/10/2014 via Skrill has encountered a delay.
We are working to resolve this issue and hope we will be able to send you your payments very soon and for the time being the option to withdraw via Skrill has been removed."
Folytatódik is: Blah-blah-blah-blah......
Ja, és levették addig is a Skrillt - szóval elmehetnek a jó q....... Szóval oda! :(
Ugyancsak le akartam venni szinte a teljes rollomat tőlük, de persze nem találtam a skrillt az opciók között. Hát érdekes, de aszittem csak nálam, mert már jó régen nem utaltam ki pénzt, de ezek szerint ezek is elkezdtek gec*izni a néppel.
Szóval nem akarok vészmadárkodni, de alighanem ideje lenne menteni tőlük a lét, nem csodálkoznék egyáltalán, ha valami (likviditási) botrány kitörne náluk a közeljövőben.
Ugyancsak le akartam venni szinte a teljes rollomat tőlük, de persze nem találtam a skrillt az opciók között. Hát érdekes, de aszittem csak nálam, mert már jó régen nem utaltam ki pénzt, de ezek szerint ezek is elkezdtek gec*izni a néppel.
Szóval nem akarok vészmadárkodni, de alighanem ideje lenne menteni tőlük a lét, nem csodálkoznék egyáltalán, ha valami (likviditási) botrány kitörne náluk a közeljövőben.
Hát úgy tűnik még várnom kell az első depómra... :D
Az nem lehet, hogy sokan elkezdtek kiutalni és ezért találták ki ezt a maszlagot, hogy időt- és ezzel talán pár + maradó playert nyerjenek, amíg végre helyrehozzák a dolgokat?
Kizárt. Kérem, egy online pókerteremről beszélünk! Ilyenekkel nem próbálkoznak, mert ha egyszer kiderül, akkor jajajj, odalenne a renomé, elmennének a játékosok, meg a független szervek a nyakukon ugye, hát mégis, hogy gondolod?!
Nem. Ahogyan az összes többi, csak mindent nyíltan, tisztán. Nincs még egy olyan, csak és kizárólag feddhetetlen szereplőkből álló iparág, mint ez.
:rolleyes:
Nekem minden mód meg van csak éppen utalással tudom kivenni a pénzem!
Nekem minden mód meg van csak éppen utalással tudom kivenni a pénzem!
Sok eszed van