Másnál is szarakodik a lobby? Az 5-10 perccel ezelőtti stack állások vannak,azt se tudom mennyien vagyunk,hányadik vagyok.Aztán befrissül és újra 5 percig nem frissül.
Ugyan eszt csinálja velem!
Sziasztok!
Hobbi játékos vagyok 2hónapja nem játszottam most szeretnék,mert kaptam ingyen jegyeket a karácsonyig tartó freerollokra, de ha rákattintok a megadott linkre azt írja ki, hogy a NAV által 90 napig le van tiltva az oldal(a lobbyban is ez a szöveg fogad). Tudnátok segíteni, milyen úton módon lehet játszani?
Köszi
Sziasztok!
Hobbi játékos vagyok 2hónapja nem játszottam most szeretnék,mert kaptam ingyen jegyeket a karácsonyig tartó freerollokra, de ha rákattintok a megadott linkre azt írja ki, hogy a NAV által 90 napig le van tiltva az oldal(a lobbyban is ez a szöveg fogad). Tudnátok segíteni, milyen úton módon lehet játszani?
Köszi
Sziasztok!
Köszi
Pár oldallal korábban írtak is egy mindenki által elérhető linket.
nem kell VPN 888 új címe(http://www.spinarena.com/): 888 Póker Promóció | Póker Promóciók
Pár oldallal korábban írtak is egy mindenki által elérhető linket.
Hogy szedted ki? Nekem már van freeplay-ből kb. 20$, pont jó lenne egy bevásárlásra.
error
Valaki játszik/ játszana? Technical error van másnál is? Engem ki-be dobál ismét. Röhej, hogy megint nem lehet játszani ezen a f0stos siteon. Ki sem tudok regelni hálistennek. Ti? Persze "elindul" a verseny, rebuy, addon mükszik csak lapok nincsenek. Megint kapunk valami freeroll jegyfost gondolom.
Nekem se működik ... a Snap asztalokat meg se nyitja :S