marhoisa
Válasz nbzmg kommentjére
2014. dec. 29. 19:48

Cashout-nak feltetele-e, hogy már legyen korábban befizetés a terembe? a 8 dollár free kezdőtőkét sikerült brutális runnal felvinnem 500-ra, de mivel nagyon megfordult a szélirány kikértem 200-at bankszámlára, három nappal ezelőtt. Ezt elvileg ki kellene fizetni, ha eddig nem jeleztek problémát vele, nem? Regisztráció után már az ellenőrzésen túlestem, ezzel már nem fognak görcsölni újból? Ha szombaton hajnalban indítottam el a cashout-ot, akkor elvileg ezen a héten meg kell, hogy jöjjön? Attól, hogy van ez a kifizetési kérelmem, ha rendben megjön, attól még a későbbiek során jogosult leszek a first deposit bonus-ra, ha esetleg később valamikor visszafizetnék? köszi

SajtiEgon
Válasz nbzmg kommentjére
2014. dec. 29. 20:16

Policy:
Cash Out Policy | 888poker

Egyébként meg csomót ülnek a pénzen, amíg látod "Reverse withdrawal" alatt a Withdraw fülön a cashier-ben, addig hozzá se szagolnak.

Strapa
Válasz nbzmg kommentjére
2014. dec. 30. 9:45

Csak 8 fős super turbo DON-okat látok a lobbiban, a 10 fős normál asztalok megszűntek?

Kicsi81
Válasz Pedro83 kommentjére
2015. jan. 3. 18:40

Próbált már valaki telepíteni Win8-ra 888 -at, install-t megszakítja.
Talán nincs még Win8 verziója....
Valaki tapasztalt már hasonlót?

szroli
Válasz nbzmg kommentjére
2015. jan. 4. 10:13

Igy jártam én is.Én nem értem mi ez.

mpagnes
Válasz nbzmg kommentjére
2015. jan. 8. 18:55

REGISZTRÁLNI AKARTAM a 30 dolláros verseny jegyemmel és törölték a jegyet. A versenytörténetem is úgy néz ki, hogy regisztrálok, majd pár másodperc után törlik a jegyet.Tehát nyoma van a történetben. Valaki látott már hasonlót? A lejárata holnap lett volna, de mondjuk, ha lejárt volna,akkor nem lett volna a jegyeim között sem, tehát regisztrálni sem tudtam volna vele.Nem értem mi történt a support még nem válaszolt.

MuckinForon
Válasz nbzmg kommentjére
2015. jan. 8. 20:19

sziasztok. snap pokeren HM2 nem működik. Legalábbis ami a HUD-or illeti. Importál rendesen,csak nem jeleníti meg. Minden update megvolt. Támogatja egyáltalán?

Jatti
Válasz nbzmg kommentjére
2015. jan. 8. 21:20

En azt hiszem, hogy nem. Mikor a snap megjelent nalam meg olyat is produkalt, hogy miutan beleptem egy snap asztalra semmilyen mas asztalon sem volt HUD mig a gépet ujra nem inditottam..azota lehet hogy van mar valamiegoldas...

MuckinForon
Válasz nbzmg kommentjére
2015. jan. 9. 19:32

PT4-hud-ot lehet rajta működtetni?

Maxxxika
Válasz nbzmg kommentjére
2015. jan. 9. 19:44

hogyne

Élő ügyfélszolgálat