Dinalt
Válasz musli25 kommentjére
2015. márc. 25. 7:36

Én dollárt elfogadok.

musli25
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 25. 23:22

Van pénzküldési lehetőség játékosok között?

Shaikon
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 25. 23:40

Deposit $20 or more
& get a 10% INSTANT BONUS up to $100
Use promo code: MAD100

Netrol
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 26. 7:23

GET UP TO $300 IN BONUSES
to miss these amazing offer
Everyone at 888poker is going mad!
Grab these outrageous bonuses before we come back to our senses.
The more you deposit, the crazier we get!

[TABLE="class: container"]
[TR]
[TD="width: 52"]Image[/TD]
[TD="bgcolor: #C6C6C6, align: center"] Get started with this 'crazy' offer: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #C6C6C6, colspan: 2, align: center"] Deposit $20 or more
& get a 10% INSTANT BONUS up to $100
Use promo code: MAD100

[TABLE="class: CTAbtn"]
[TR]
[TD]Deposit Now[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="bgcolor: #E0E0E0, align: center"]Then, we'll go absolutely nuts... [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #E0E0E0, colspan: 2, align: center"] After you make your deposit,
we'll send you a promo code for a:
25% INSTANT BONUS up to $100

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="bgcolor: #FBFBFB, align: center"]What happens next is INSANE! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #FBFBFB, colspan: 2, align: center"] After you make your next deposit,
we'll send you a promo code for a:
35% INSTANT BONUS up to $100
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

R1per2
Válasz buktar kommentjére
2015. márc. 26. 10:56

Ez normális?
Miért ez a nagy bónuszeső, mikor két hónapja meg a support nem akart adni semmit, mert keveset fizettem ki/be meg keveset rakeltem (végigtoltam 3 hónapot előtte)?
MO-i kivonulás levezetéséről nem is szólva.

Paranoiás lettem UB óta :confused:
A sportfogadó részlegük viszont sokkal nagyobb gondolom, mint a póker, talán ezért nem érdemes aggódni. De én nem merek befizetni :(

Netrol
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 26. 11:00

Lehet, hogy mégis csak eladásra kerül a cég és így akarják feltornászni az árat!

hateAllMss
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 26. 11:26

Igen, nekem is gyanús kicsit, de nem akartam először beírni, mert tegnap is leszúrtak érte, hogy nagyon borúlátó vagyok. :D Engem sem raktak még ki, de nem merek befizetni még néhány BI-t sem. :confused:

vargepard
Válasz hateAllMss kommentjére
2015. márc. 26. 11:46

Viszont eddig minden cashout rendesen megérkezett mindenkinek, semmi gond nem volt vele. Az UB-nél meg ez se ment, vagy anno az FTP-nek. PL. anno nekem a fekete péntek előtt nem fizették ki a több száz $-os cashout-ot, 8 napig volt függőben és hiába leveleztem velük naponta semmi nem lett. És jött a fekete leves. Egyszóval, ha gond lenne nem fizetni ki ennyi embert. Viszont igen az furcsa, hogy több ezer magyar számlát bezártak, de több száznak még mindig aktív és promóciókkal dobálják őket.

mattack
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 26. 11:57

Ugyanez van nálam is, fura ez a Mad bónusz, poénból befizettem 10 dodit, egyből jóváírtak érte kettőt, meg egyből küldték a következő bónuszkódot, ami már 25%-os instant bónuszt ér. Sztem befizetek még kétszer 50et (így végül 32,5 dodis bónuszom lesz), amihez ha jól számolom 105 pontot kell termelni, hogy jóvá is írják. Bátor leszek, bevállalom, ha meg lockolnak, akkor így jártam. :) Több is veszett Mohácsnál.

Bumbanas
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 26. 12:27

Én azt gondolom, hogy az amerikai nyitás lehet a háttérben. Amit a mostani forgalom hoz nekik az csak aprópénz ahhoz képest, amit az USA-ban kereshetnek az első fecskék. Lehet, hogy van valami forgalmi kritérium a licenchez. Vagy csak egyszerűen jobban mutat, ha a PS mellett tud növekedést felmutatni. :)

Élő ügyfélszolgálat