SajtiEgon
Válasz Bumbanas kommentjére
2015. márc. 20. 10:34

Tegnap este jött:
"Induljon bármilyen 888poker versenyen ezen a hétvégén 20/3/15 és 22/3/15 között, és a nevezési díjak 50%-át készpénzben visszatérítjük a számláján!

Mit kell tennie az ajánlathoz?

Fizessen be legalább $800-t a következő promóciós kóddal: 50SALE, és a verseny nevezési díjak 50%-át jóváírjuk a számláján a befizetett összeg felének erejéig.

*A visszatérítés maximum összege $50. "

800??
Akkor gondolom téged a legeslegutolsók között fognak csak majd deaktiválni... :)

Shaikon
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. márc. 20. 11:19

800??
Akkor gondolom téged a legeslegutolsók között fognak csak majd deaktiválni... :)

Vagy elsőnek :)

WINAMAXDONK
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 20. 11:41

Na itt van már okoska is .

hateAllMss
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 20. 13:44

Lehet baromságot kérdezek, de elindítottam már korábban egy kifizetést, bónuszról is lemondva, így valódi egyenlegem 0, viszont 55$ van restricted és be is tudok vele ülni játszani. :eek: Merjem ezt elbaromkodni, vagy később levonhatják az elindított kifizetésemből? :confused:

Shaikon
Válasz hateAllMss kommentjére
2015. márc. 20. 14:19

Lehet baromságot kérdezek, de elindítottam már korábban egy kifizetést, bónuszról is lemondva, így valódi egyenlegem 0, viszont 55$ van restricted és be is tudok vele ülni játszani. :eek: Merjem ezt elbaromkodni, vagy később levonhatják az elindított kifizetésemből? :confused:

Persze hogy levonják.azért tartják vissza 3 napig hogyha még játszanál legyen lehetőséged.

EUBANK
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 20. 15:59

lehet hülye vagyok, de én még ezt az 50%-os hétvégét kihasználom:-) kb. naponta kapok a 888-tól befizetési bónusz lehetőséget, nem értem ez, hogy van, elég nagy lehet a fejetlenség ott is....

AArmageddon
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 20. 17:20

Nekem elképesztő bónuszt ajánlottak, megfelelő összegű befizetés esetén 600, 215, 160 és 55$ értékű versenyjegyet adnának, mindezt annyi kikötéssel, a befizetett összeget legalább 14 napig a számlán hagyom. Nem kell raket termelni, semmi, befizetek, megkapom.

Nem értem miért kaparnak ennyire friss befizetésért, főleg ha ki akarnak vonulni.

fejes1988
Válasz AArmageddon kommentjére
2015. márc. 20. 17:25

Nem értem miért kaparnak ennyire friss befizetésért, főleg ha ki akarnak vonulni.

Mert üzleti érdekük, hogy a számlákon pénz legyen. "Használják" a pénzed.

hateAllMss
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 20. 17:48

Megforgatják a magyar brókerpiacon. ;)

AArmageddon
Válasz fejes1988 kommentjére
2015. márc. 20. 18:15

Mert üzleti érdekük, hogy a számlákon pénz legyen. "Használják" a pénzed.

De nem ilyen feltételek mellett. Tulajdonképpen több mint 10% "kamatot" ajánlanak dollár alapon kb. 2 hétre, (bankban lekötött USD betétre kapsz most évi(!) max. 1%-ot).

Jelenleg 2 dolgot tudok csak elképzelni:
- valami nyélbe ütendő üzlet előtt akarják felturbózni a játékos-készpénzállományt/statisztikákat (pl. felvásárlás)
- pénzügyi gondok miatt keresnek sürgősen friss tőkét

Várom a márc. 24-i éves jelentést, kíváncsi vagyok...

Élő ügyfélszolgálat