Tegnap este jött:
"Induljon bármilyen 888poker versenyen ezen a hétvégén 20/3/15 és 22/3/15 között, és a nevezési díjak 50%-át készpénzben visszatérítjük a számláján!
Mit kell tennie az ajánlathoz?
Fizessen be legalább $800-t a következő promóciós kóddal: 50SALE, és a verseny nevezési díjak 50%-át jóváírjuk a számláján a befizetett összeg felének erejéig.
*A visszatérítés maximum összege $50. "
800??
Akkor gondolom téged a legeslegutolsók között fognak csak majd deaktiválni... :)
Na itt van már okoska is .
Lehet baromságot kérdezek, de elindítottam már korábban egy kifizetést, bónuszról is lemondva, így valódi egyenlegem 0, viszont 55$ van restricted és be is tudok vele ülni játszani. :eek: Merjem ezt elbaromkodni, vagy később levonhatják az elindított kifizetésemből? :confused:
Lehet baromságot kérdezek, de elindítottam már korábban egy kifizetést, bónuszról is lemondva, így valódi egyenlegem 0, viszont 55$ van restricted és be is tudok vele ülni játszani. :eek: Merjem ezt elbaromkodni, vagy később levonhatják az elindított kifizetésemből? :confused:
lehet hülye vagyok, de én még ezt az 50%-os hétvégét kihasználom:-) kb. naponta kapok a 888-tól befizetési bónusz lehetőséget, nem értem ez, hogy van, elég nagy lehet a fejetlenség ott is....
Nekem elképesztő bónuszt ajánlottak, megfelelő összegű befizetés esetén 600, 215, 160 és 55$ értékű versenyjegyet adnának, mindezt annyi kikötéssel, a befizetett összeget legalább 14 napig a számlán hagyom. Nem kell raket termelni, semmi, befizetek, megkapom.
Nem értem miért kaparnak ennyire friss befizetésért, főleg ha ki akarnak vonulni.
Nem értem miért kaparnak ennyire friss befizetésért, főleg ha ki akarnak vonulni.
Megforgatják a magyar brókerpiacon. ;)
Mert üzleti érdekük, hogy a számlákon pénz legyen. "Használják" a pénzed.