Kifizetésnél tudtommal csak azok az opciók látszanak, amiről már fizettél be, plusz a wire transfer és a bank draft.
Kifizetésnél tudtommal csak azok az opciók látszanak, amiről már fizettél be, plusz a wire transfer és a bank draft.
Tehát, ha Netellerről fizetek be akkor utána oda már kifizetést is indíthatok, ha jól értem!
Szólni kell a supportnak,hogy mit szeretnél és mire mert itt előfordul ,hogy levesznek random kifizetési opciókat.Ha visszarakják kiutalásnál figyelj,hogy a pénznem jó legyen mert néha azt is átvariálják.Az váltásnál buksz egy csomót.
Kaptam 10$ free playt a kaszinóban, fogtam felraktam pirosra és bejött, ezért jóváírták az egyenlegemen elvileg, de én nem látom sehol csak ha belépek a kaszinó részlegbe, ott 10 $-al többet ír mint a pókeres egyenlegnél. Ez miért lehet valaki tudja esetleg?
Kaptam 10$ free playt a kaszinóban, fogtam felraktam pirosra és bejött, ezért jóváírták az egyenlegemen elvileg, de én nem látom sehol csak ha belépek a kaszinó részlegbe, ott 10 $-al többet ír mint a pókeres egyenlegnél. Ez miért lehet valaki tudja esetleg?
Rákérdeztem supportnál, hogy akkor most mi is van a magyar játékosokkal, mert hogy engem még nem zároltak.. (de nem is játszottam + a tőkém is kivettem mikor ez az egész elkezdődött) .
Thank you for contacting us.
" .. during a review of your account we found that you are still actively logging in from a Hungarian IP address. Unfortunately, this is not consistent with current restricted jurisdiction policies, and therefore your account has been closed.
We wish you the best of luck with all future endeavours. "
Annak aki nem ért angolul röviden: átnéztük a számládat észrevettük hogy magyar IP-ről jelentkezel be még mindig és sajnálatosan ez nem egyezik az ő szabályzatukkal ezért zárolva lett a számlám.
Tehát, ha nem szólsz nem veszik észre! :D
ne haragudj de nagyon okos vagy h rajuk irsz eros ironiaval:)
Hát ez tényleg LOL! :D