Baromarcú!
Vajon ha VPN-ről játszanék, de a lakcímem meg magyar akkor nem szólnának egy szót sem?
Jó lenne megelőzni valahogy, hogy kidobjanak. Valószínűleg el lehet még lébecolni egy ideig, amíg mondjuk egy kifizetéskor nem kérnek adatellenőrzést vagy ilyesmi és kibukik a dolog. :(
Vajon ha VPN-ről játszanék, de a lakcímem meg magyar akkor nem szólnának egy szót sem?
Kaptam valami 10dolcsi bonust BJ-re , elkezdtem tolni, már nyomom vagy 2 órája, kezdem unni...:), 2 vip szintet is elértem ..van 80 dolcsim de ha kilépek a pokernél nem látszódik....hát menyit kell itt tolni 10 dodeszért?
sokat vagy a 40szeresét, de le is van írva
Kaptam valami 10dolcsi bonust BJ-re , elkezdtem tolni, már nyomom vagy 2 órája, kezdem unni...:), 2 vip szintet is elértem ..van 80 dolcsim de ha kilépek a pokernél nem látszódik....hát menyit kell itt tolni 10 dodeszért?
ne haragudj de nagyon okos vagy h rajuk irsz eros ironiaval:)
Hát ez tényleg LOL! :D
Jó ideje már senki nem írta hogy bannolták.
Illetve a bannoltak is ki tudják szedni webről a pénzüket.
Inkább vártam volna meg míg váratlanul bannolnak valamelyik nap mikor úgy gondolják, nem? Sokkal logikusabb... nyilván ha csak leírták volna és minden magyar játékos tolhatta volna tovább nem érdekelt volna, de így hogy random zárolgattak.. Hát sok sikert nektek ;)