Nandi92
Válasz nbzmg kommentjére
2022. dec. 20. 17:06

Hello.

Kifizetésekről van valakinek mostanság tapasztalta?
Tudom, hogy régebben volt, hogy napokig ültek rajta, de olyan is előfordtult, hogy pár óra alatt kiutalták.
Skrillre szoktam kifizetni.
Most 14. reggel indítottam el de még semmi fejlemény...ott van a függőben lévők között.

RealRaul21
Válasz nbzmg kommentjére
2022. dec. 20. 18:53

Hello.

Tudom, hogy régebben volt, hogy napokig ültek rajta, de olyan is előfordtult, hogy pár óra alatt kiutalták.
Most 14. reggel indítottam el de még semmi fejlemény...ott van a függőben lévők között.

Várjál türelemmel :)
Én a vasárnap indított cashout megérkezésére várok még

Nekem 3 nap az átfutási idő általában

aggressivepostflopcbet
Válasz Nandi92 kommentjére
2022. dec. 21. 10:38

Hello.

sumákolnak szerintem. nekem aprópénzért minden egyes alkalommal kiülik a 3 napot (szintén skrill), de akkor jóváhagyják. gondolom, nagyobb összeg esetén többet kell "gondolkodniuk", esetleg "elfelejtik", hogy kérted...

Nandi92
Válasz aggressivepostflopcbet kommentjére
2022. dec. 21. 11:08

sumákolnak szerintem. nekem aprópénzért minden egyes alkalommal kiülik a 3 napot (szintén skrill), de akkor jóváhagyják. gondolom, nagyobb összeg esetén többet kell "gondolkodniuk", esetleg "elfelejtik", hogy kérted...

Tegnap már írtam nekik, de még nem sikerült válaszolniuk a mailre :D

a live chat meg egy fostalicska.. feldobja az automatikusan választható opciókat ha nincs közte amit kérdezni akarsz azt írja írd meg a kérdésed amire szintén feldobja, hogy választ ki mit akarsz kérdezni :D

aggressivepostflopcbet
2022. dec. 21. 11:46

Tegnap már írtam nekik, de még nem sikerült válaszolniuk a mailre :D

a live chat meg egy fostalicska.. feldobja az automatikusan választható opciókat ha nincs közte amit kérdezni akarsz azt írja írd meg a kérdésed amire szintén feldobja, hogy választ ki mit akarsz kérdezni :D

próbáld itt:
https://forumserver.twoplustwo.com/292/online-poker-sites/888poker-row-official-players-thread-1076775/index1178.html

általában az a menet, hogy az itteni képviselő emberük továbbküldi a supportnak, és úgy már foglalkoznak is az üggyel.

Admin
2022. dec. 21. 13:10

Hello.

Szia! Arra kérnénk, írj nekünk ezzel kapcsolatban privátban, mert szükségünk lenne néhány adatra, hogy jelezni tudjuk a teremnek a problémát.

PPPlayer0110
Válasz nbzmg kommentjére
2022. dec. 29. 11:57

Sziasztok. Szeretném hitelesìteni a számlámat, de live chat ugy informalt hogy elutasitottak, mert a vezetek nev es a kereszt nev fel van cserelve....
Esetleg tud valaki mondani egy support email-t amin tudok nekik ìrni? Vagy valami megoldást ahol biztosan rendezik is az ügyet. Köszi előre is. Sziasztok.

Admin
Válasz PPPlayer0110 kommentjére
2022. dec. 29. 12:07

Sziasztok. Szeretném hitelesìteni a számlámat, de live chat ugy informalt hogy elutasitottak, mert a vezetek nev es a kereszt nev fel van cserelve....
Esetleg tud valaki mondani egy support email-t amin tudok nekik ìrni? Vagy valami megoldást ahol biztosan rendezik is az ügyet. Köszi előre is. Sziasztok.

Szia!
Kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink valamelyikén és segítünk!

etele866
Válasz nbzmg kommentjére
2023. jan. 2. 15:02

Elég lassú ez a 888poker. Egy hete próbálom hitelesíttetni a fiókom, de semmi. A belépő bonuszom első két 'csomagját' valószinüleg buktam is. not nice :( Nem is értem új belépővel miért baszakodnak ennyit, nem valami bizalomgerjesztő

RealRaul21
Válasz etele866 kommentjére
2023. jan. 2. 17:55

szerintem telelnek vagy nem tudom mit csinálnak ezek

még 30-án írtam nekik, hogy hol az előző napi rakebackem

azóta sem kaptam választ e nehéz kérdésre

Élő ügyfélszolgálat