Hello.
Kifizetésekről van valakinek mostanság tapasztalta?
Tudom, hogy régebben volt, hogy napokig ültek rajta, de olyan is előfordtult, hogy pár óra alatt kiutalták.
Skrillre szoktam kifizetni.
Most 14. reggel indítottam el de még semmi fejlemény...ott van a függőben lévők között.
Hello.
Tudom, hogy régebben volt, hogy napokig ültek rajta, de olyan is előfordtult, hogy pár óra alatt kiutalták.
Most 14. reggel indítottam el de még semmi fejlemény...ott van a függőben lévők között.
Hello.
sumákolnak szerintem. nekem aprópénzért minden egyes alkalommal kiülik a 3 napot (szintén skrill), de akkor jóváhagyják. gondolom, nagyobb összeg esetén többet kell "gondolkodniuk", esetleg "elfelejtik", hogy kérted...
Tegnap már írtam nekik, de még nem sikerült válaszolniuk a mailre :D
a live chat meg egy fostalicska.. feldobja az automatikusan választható opciókat ha nincs közte amit kérdezni akarsz azt írja írd meg a kérdésed amire szintén feldobja, hogy választ ki mit akarsz kérdezni :D
Hello.
Sziasztok. Szeretném hitelesìteni a számlámat, de live chat ugy informalt hogy elutasitottak, mert a vezetek nev es a kereszt nev fel van cserelve....
Esetleg tud valaki mondani egy support email-t amin tudok nekik ìrni? Vagy valami megoldást ahol biztosan rendezik is az ügyet. Köszi előre is. Sziasztok.
Sziasztok. Szeretném hitelesìteni a számlámat, de live chat ugy informalt hogy elutasitottak, mert a vezetek nev es a kereszt nev fel van cserelve....
Esetleg tud valaki mondani egy support email-t amin tudok nekik ìrni? Vagy valami megoldást ahol biztosan rendezik is az ügyet. Köszi előre is. Sziasztok.
Elég lassú ez a 888poker. Egy hete próbálom hitelesíttetni a fiókom, de semmi. A belépő bonuszom első két 'csomagját' valószinüleg buktam is. not nice :( Nem is értem új belépővel miért baszakodnak ennyit, nem valami bizalomgerjesztő
szerintem telelnek vagy nem tudom mit csinálnak ezek
még 30-án írtam nekik, hogy hol az előző napi rakebackem
azóta sem kaptam választ e nehéz kérdésre