daniboy
Válasz nbzmg kommentjére
2023. jan. 2. 21:41

Már régóta téma gyakorlatilag minden pókeres oldalon létszámhiánnyal küzdenek, tehát ebből a szempontból sem meglepő. Másrészt meg 30-a óta pont volt egy szilveszter meg egy újév... ettől függetlenül persze egyetértek hogy lassan megy az ügyintézés, de mindezt kontextusban is érdemes látni

Nandi92
Válasz nbzmg kommentjére
2023. jan. 3. 10:55

nem túl gyors járásúak :D
dec 14 óra levelezgetek velük átlagosa 3-5 nap mire egy emailt megválaszolnak de sokszor vissza kapom ugyan azt a sablon levelet...

Admin
Válasz nbzmg kommentjére
2023. jan. 3. 16:37

Sziasztok! Az ilyen problémák esetén, mint amiket írtok, ki- és befizetéssel kapcsolatos gondok, számla hitelesítés, kérjük, vegyétek fel velünk direkt a kapcsolatot itt. Néhány adatra szükségünk van, hogy segíthessünk.

PPPlayer0110
Válasz nbzmg kommentjére
2023. jan. 3. 17:37

Sziasztok, megoldodott a problema, sikerult a szamla hitelesites. Eleg gyorsak voltak

etele866
Válasz Admin kommentjére
2023. jan. 3. 19:01

Sziasztok! Az ilyen problémák esetén, mint amiket írtok, ki- és befizetéssel kapcsolatos gondok, számla hitelesítés, kérjük, vegyétek fel velünk direkt a kapcsolatot itt. Néhány adatra szükségünk van, hogy segíthessünk.

aztán mi lesz, írtok nekik?! úgysem reagálnak hamarabb. én most azzal szenvedek, hogy kiderítsem miért nem kapok további bónuszt, ha a 88$osra még alkalmas voltam. mit csinálhattam azalatt az 5 nap alatt, amíg nem fértem a számlámhoz hitelesítés miatt. :confused: így pl az ingyen kezdőtőkétekre sem hiszem, hogy jó lennék.
(csak felbaszom magam megint, mint az üvegtigris rendőrét a fűnyírás)

aki 888pokeres számlát akar, annak azt tanácsolom addig ne kérje a kezdő bónuszt, amíg nincs hitelesítve a fiók, mert elveszik a freeticket 1 napon belül.

sakkos000
Válasz nbzmg kommentjére
2023. jan. 3. 19:14

Haverom 1 hónapja regisztrált ide, ugyanezek a problémái voltak és minden megoldódott. Regisztráció, bónusz stb... De nagyon lassan.

etele866
Válasz nbzmg kommentjére
2023. jan. 3. 19:55

de ha tudjátok, hogy szar, akkor miért nem mondjátok. és miért ajánlgatja a pokerakademia?! én pl tudom, hogy a bwin egy szar, nem is ajánlom senkinek. (mondjuk a 888-hoz képest még istenes)
https://www.youtube.com/watch?v=E6-J4nEDwOU&ab_channel=MrCukorborso

sakkos000
Válasz nbzmg kommentjére
2023. jan. 3. 20:05

Senki nem írta hogy sz@r hanem hogy lassú az ügyintézés. Én nem is játszok ott, csak ezzel a haverommal rendszeresen beszélek és kérte a tanácsomat ezért tudom. Elintézte azóta megy minden, kapja a bónuszt. A GG poker előtt pl a PS-en volt hogy 1 hónap volt elintézni egy országváltást és addig nem játszhattam. Van ilyen, manapság már nehéz minden igényt kielégítő termet találni. Rakeback, HUD, support, playerpool, megbízhatóság, botok, be/kifizetési opciók stb... soroljam még? Ha választasz egy termet valamelyik ujjadba bele kell harapnod biztosan.

etele866
Válasz nbzmg kommentjére
2023. jan. 3. 20:30

hát ezt mondom. "senki nem írta hogy sz@r". pedig kellett volna

kacsa1st
Válasz sakkos000 kommentjére
2023. jan. 4. 11:06

Ha választasz egy termet valamelyik ujjadba bele kell harapnod biztosan.

2-3-ba minimum! :)

Élő ügyfélszolgálat