pennywise
Válasz Tir-X kommentjére
2013. ápr. 13. 16:32

Milyen szoftverrel lehet megoldani, hogy a webcamos asztalokra beülhessek úgy is, hogy nincs webcamom? A kliens észreveszi a hiányát, de gondolom megoldható ez szoftveresen is :)

Köszi

Lehet azért hívják webcam asztaloknak, hogy csak a webcammel rendelkezők üljenek be?!

storm_22
Válasz pennywise kommentjére
2013. ápr. 13. 19:17

Próbáltam feltölteni pénzt a terembe moneybookersen keresztül és az alábbi üzenetet kaptam:
"Your balance cannot be used for this transaction because you have funded your account with a payment method not supported for online"
Volt már valakinek ilyen?

Tir-X
Válasz nbzmg kommentjére
2013. ápr. 13. 19:42

Elvileg ez a MB accoddal függ össze szerintem. Arra való befizetéskor, vagy aktiváláskor, már nem emlékszem, de van valami választási lehetőség, hogy használod-e majd online gamblingre. nem az itt a gond, hogy ott nem a megfelelő lett választva? A szöveg mintha az akarna lenni, végéről lemaradva a "gambling"...

storm_22
Válasz Tir-X kommentjére
2013. ápr. 13. 19:56

Igen a "gambling" lemaradt. Akkor viszont a többi terembe mikor utaltam ugyanerről a számláról akkor miért engedte? Megtudom valahol nézni amúgy h anno melyiket választottam?

As Roma
Válasz Tir-X kommentjére
2013. ápr. 13. 21:02

Milyen szoftverrel lehet megoldani, hogy a webcamos asztalokra beülhessek úgy is, hogy nincs webcamom? A kliens észreveszi a hiányát, de gondolom megoldható ez szoftveresen is :)

Köszi

semmilyen...nekem nincs kamerám,de folyamatosan tudok a webcamos asztaloknál játszani!mind cg mind sg egyaránt

Sambenez
Válasz As Roma kommentjére
2013. ápr. 13. 21:43

semmilyen...nekem nincs kamerám,de folyamatosan tudok a webcamos asztaloknál játszani!mind cg mind sg egyaránt

Akkor már csak azt írd le hogyan csinálod, mert engem sem engedett beülni kamera nélkül.

misirulez
Válasz nbzmg kommentjére
2013. ápr. 14. 3:35

Biztos olyan kicsi, h nem vette észre a laptop tetején.

Maxxxika
Válasz nbzmg kommentjére
2013. ápr. 14. 11:40

Most akarok depózni 888-ra, chatben megbeszéltem velük, hogy váltsák át a főszámlát €-ról $-ra.

-Mennyit akarok befizetni?
- 200$-t.
-Érdekel +10$ ajándék bónusz?
-Hogyne érdekelne
-Ha 300-at fizetek, akkor megkapom.

Mondom legyen, erre megadta a GET10FREE bónuszkódot, hogy ezzel fizessek be.
Aztán persze rákerestem erre a bónuszkódra, és látom már 30$-tól él, szóval nem tudom mit hamukáznak.

möster
Válasz nbzmg kommentjére
2013. ápr. 14. 13:07

ehhez szokj hozzá, 888 support tele van atomfizikussal :)
4 kérdésükből, 4 az lesz, hogy mennyit akarsz befizetni :D

feketeparduc
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. ápr. 14. 13:13

Most akarok depózni 888-ra, chatben megbeszéltem velük, hogy váltsák át a főszámlát €-ról $-ra.

-Mennyit akarok befizetni?
- 200$-t.
-Érdekel +10$ ajándék bónusz?
-Hogyne érdekelne
-Ha 300-at fizetek, akkor megkapom.

Mondom legyen, erre megadta a GET10FREE bónuszkódot, hogy ezzel fizessek be.
Aztán persze rákerestem erre a bónuszkódra, és látom már 30$-tól él, szóval nem tudom mit hamukáznak.

Érdekes én 2011 Novemberében fizettem be 75 $ és a számlámon 150 $ lett perceken belőll s aztán még kijátszottam vagy 70 $ bónuszt nagyon kedvezően de szerintem ez azért volt mert Románia valamilyen kapcsolatban van 888pokerel . A chatben is románul beszéltem csajszival tudom még volt 1 alkalom mikkor 10 $ befizettem és mondta hogy 10 $ még ő is ad és persze meg is kaptam Magyarul beszéltél velűk vagy angolul ?

Élő ügyfélszolgálat