Milyen szoftverrel lehet megoldani, hogy a webcamos asztalokra beülhessek úgy is, hogy nincs webcamom? A kliens észreveszi a hiányát, de gondolom megoldható ez szoftveresen is :)
Köszi
Próbáltam feltölteni pénzt a terembe moneybookersen keresztül és az alábbi üzenetet kaptam:
"Your balance cannot be used for this transaction because you have funded your account with a payment method not supported for online"
Volt már valakinek ilyen?
Elvileg ez a MB accoddal függ össze szerintem. Arra való befizetéskor, vagy aktiváláskor, már nem emlékszem, de van valami választási lehetőség, hogy használod-e majd online gamblingre. nem az itt a gond, hogy ott nem a megfelelő lett választva? A szöveg mintha az akarna lenni, végéről lemaradva a "gambling"...
Igen a "gambling" lemaradt. Akkor viszont a többi terembe mikor utaltam ugyanerről a számláról akkor miért engedte? Megtudom valahol nézni amúgy h anno melyiket választottam?
Milyen szoftverrel lehet megoldani, hogy a webcamos asztalokra beülhessek úgy is, hogy nincs webcamom? A kliens észreveszi a hiányát, de gondolom megoldható ez szoftveresen is :)
Köszi
semmilyen...nekem nincs kamerám,de folyamatosan tudok a webcamos asztaloknál játszani!mind cg mind sg egyaránt
Biztos olyan kicsi, h nem vette észre a laptop tetején.
Most akarok depózni 888-ra, chatben megbeszéltem velük, hogy váltsák át a főszámlát €-ról $-ra.
-Mennyit akarok befizetni?
- 200$-t.
-Érdekel +10$ ajándék bónusz?
-Hogyne érdekelne
-Ha 300-at fizetek, akkor megkapom.
Mondom legyen, erre megadta a GET10FREE bónuszkódot, hogy ezzel fizessek be.
Aztán persze rákerestem erre a bónuszkódra, és látom már 30$-tól él, szóval nem tudom mit hamukáznak.
ehhez szokj hozzá, 888 support tele van atomfizikussal :)
4 kérdésükből, 4 az lesz, hogy mennyit akarsz befizetni :D
Most akarok depózni 888-ra, chatben megbeszéltem velük, hogy váltsák át a főszámlát €-ról $-ra.
-Mennyit akarok befizetni?
- 200$-t.
-Érdekel +10$ ajándék bónusz?
-Hogyne érdekelne
-Ha 300-at fizetek, akkor megkapom.
Mondom legyen, erre megadta a GET10FREE bónuszkódot, hogy ezzel fizessek be.
Aztán persze rákerestem erre a bónuszkódra, és látom már 30$-tól él, szóval nem tudom mit hamukáznak.