Angolul.
Magyar supportos is van?
Most megint fel kellett vennem chatben a kapcsolatot velük, mert más email címre lett a skrillem regisztrálva.
-Helló, szeretnék emailcímet váltani.
-szia, szeretnél befizetni?
-igen, de xxxx címet yyyyyra kéne cserélni
-mennyit szeretnél befizetni?
-200-300$-t
-mit szólnál 100% befizetési bónuszhoz, és ha 500$-t fizetsz be, akkor még megdoblak 10$-ral
-köszi, majd átgondolom, akkor ki lehet cserélni a címet?
-ez az ajánlatom csak mostanra érvényes, amint vége a beszélgetésnek, érvényét veszti
Aztán felvilágosítottam, hogy másfél órája már megegyeztünk a 10$-ban kisebb összegre is.
Hát beszarás komolyan. Illetve kicsit aggasztó.
Ezután szinte éreztem a csalódottságát, mert nagyon szűkszavú lett.
Gondolom elesett 20-30 cent jutaléktól.
de a címcserét mintha nem is mondtad volna neki...végére nem írtad véletlenül, hogy ha mégegyszer megkérdezed inkább be se fizetek sose? :D
Nem mertem, mert akkor szopóflaggel indulok :D
amúgy, ha kipörgött a bónuszod, írj nekik, hogy dobjanak meg valami insta cash bónusszal, eléggé készségesek ilyen szempontból :D
amúgy, ha kipörgött a bónuszod, írj nekik, hogy dobjanak meg valami insta cash bónusszal, eléggé készségesek ilyen szempontból :D
Angolul.
Magyar supportos is van?
Most megint fel kellett vennem chatben a kapcsolatot velük, mert más email címre lett a skrillem regisztrálva.
-Helló, szeretnék emailcímet váltani.
-szia, szeretnél befizetni?
-igen, de xxxx címet yyyyyra kéne cserélni
-mennyit szeretnél befizetni?
-200-300$-t
-mit szólnál 100% befizetési bónuszhoz, és ha 500$-t fizetsz be, akkor még megdoblak 10$-ral
-köszi, majd átgondolom, akkor ki lehet cserélni a címet?
-ez az ajánlatom csak mostanra érvényes, amint vége a beszélgetésnek, érvényét veszti
Aztán felvilágosítottam, hogy másfél órája már megegyeztünk a 10$-ban kisebb összegre is.
Hát beszarás komolyan. Illetve kicsit aggasztó.
Ezután szinte éreztem a csalódottságát, mert nagyon szűkszavú lett.
Gondolom elesett 20-30 cent jutaléktól.
A Román csajszik nagyon kedvesek és segitő készek ,1 ötlett megtanulsz románul és beadod nekik hogy te tulajdonképpen Román vagy csak Magyar o. dolgozol és milyen csóresz vagy .
Erre írhatnál nekem egy példa párbeszédet! :)
Mekkora összegeket lehet így kunyerálni?
Vagy jutalékért te besegítesz neki skypeon. ;)
Amúgy tényleg van aki elhiszi, hogy csajokkal beszélget?:D
Én Sandrát az angol nyelvtudása alapján valami hasonló indiai fószernek képzelem el:
Nem, headsupolok mostanság.