de ma már 07/03/2014 van...lehet, h lecsúsztam róla :)
azért kösz!
Hoppá, ez a részlet elkerülte a figyelmem :D
Ezek nem normálisak!!!!
2 hete minden nap elég sokat játszok 888-on plo25-n kb. 1000$ pluszt sikerült termelnem. Erre tegnap küldenek egy emilt, hogy én összejátszok valakivel és átjátszom neki a bankrollomat rosszabb lapokkal. Fejezzem be ezt a tevékenységet, mert letiltanak! Azt hiszem be is fejeztem itt a játékot.
Inkább próbáld meg letisztázni a dolgot. Kérdezd meg kiről van szó és mutasság meg a handeket ahol összejátszottatok.
Ezek nem normálisak!!!!
2 hete minden nap elég sokat játszok 888-on plo25-n kb. 1000$ pluszt sikerült termelnem. Erre tegnap küldenek egy emilt, hogy én összejátszok valakivel és átjátszom neki a bankrollomat rosszabb lapokkal. Fejezzem be ezt a tevékenységet, mert letiltanak! Azt hiszem be is fejeztem itt a játékot.
Tegnap mérgemben elmentem élőzni, de legalább be is húztam a versenyt.
1. Ha biztos vagyok benne, hogy nem csaltam ne nekem kelljen már ezt bizonygatni.
2. Nem merek játszani nehogy ugyanazt a "hibát" kövessem el újra.
3. Angolul nem nagyon van kedvem levelezni. Valamit rosszul fogalmazok félreértik azért tiltanak le.
4. Inkább hagyom az egészet lépek más oldalra, ahol sokkal jobb rakeback van.
Valamikor 2002-2003 környékén itt kezdtem online játszani. Befizetés nélkül sikerült bankrollt építeni. Szerettem ezt a termet, igaz vagy10 éve nem játszottam itt. Most a PSOP miatt tértem vissza, de ennyi....
Egy bizonyos szint alatt gyakorlatilag nincs rakeback, cserébe elég sok versenyjegyet osztanak ki...
A probléma a következő:
Vígan játszok, tologatom a stackeket az esti mtt session közben, erre az egyik asztal a három közül összeomlik és microsoft net framework hibaüzenetet kapok.
A többi 888 asztal rendesen működik, csak az egyik(!) omlott össze. Találkozott már valaki hasonlóval? Ha igen, akkor van erre valami megoldás?
FD
Hol tudom megnézni, hogy mennyi fd-m maradt még?
Weben nem tudom,mert I.E.-t használ böngészőnek az meg erkölcstelen:D
De ha megnyitsz egy asztalt,akkor bal felső sarokban jelzi.