Lordtebeli
Válasz GStealer kommentjére
2014. márc. 29. 19:23

Engem pár nappal ezelőtt 2 nap alatt kifizettek Skrillre.

köszi

ChocG
Válasz nbzmg kommentjére
2014. márc. 31. 10:42

Ha egyszer fizettem már be HUF alapú magyar bankkártyáról, utána tudok Skrillről befizetni vagy marad az első opció? Kiszámoltam,hogy 190.6-ba váltották át a dollárt így :/

Tir-X
Válasz nbzmg kommentjére
2014. márc. 31. 10:51

Persze, bármikor használhatsz más befizetési módszert is, és utána természetesen már kifizetésre is használhatod majd.

ChocG
Válasz Tir-X kommentjére
2014. márc. 31. 11:04

Persze, bármikor használhatsz más befizetési módszert is, és utána természetesen már kifizetésre is használhatod majd.

Köszi.

Bumbanas
Válasz nbzmg kommentjére
2014. márc. 31. 11:07

Kifizetésnél arra figyelj, hogy ha több módszerrel fizettél be, akkor a legutolsó módszer szerintivel tudsz kifizetni a befizetés erejéig, aztán az utolsó előtti módszerrel, stb.
Hogy érthetőbb legyen: Befizettél kártyáról x$-t, aztán Skrillel y$-t, akkor ha ki akarsz venni, akkor az első y$-t Skrillre kapod, a maradékból x$-t a kártyára (ha olyan kártya amire van kifizetés), és az ezek fölötti részről szabadon dönthetsz. Olyat nem engednek, hogy befizetsz Netellerről és rögtön kiveszed Skrillre.

Lordtebeli
Válasz nbzmg kommentjére
2014. márc. 31. 11:41

Vàgom! Skrillröl skrillre lenne! Pénteken kértem ki,de sztem a 7vége miatt halogatjàk!jó lenne keddig megkapnàm! Köszi a vàlaszokat!

gzp74
Válasz nbzmg kommentjére
2014. ápr. 1. 20:07

Hi, az egyik csapattársamnak, aki még nálam is nagyobb segédszoftver "zseni", van egy olyan problémája, hogy az eddig használt kliens programunk a 888pokerhez OUT OF DATE lett, és a webről le kellett töltenünk, de neki most nincs HUD-ja a HM1-el. Nekem a PT4-el nincs gondom. Más is tapasztalt ilyen problémát HM1el?

kuvasz
Válasz gzp74 kommentjére
2014. ápr. 1. 20:17
ferkocse
Válasz nbzmg kommentjére
2014. ápr. 1. 20:27

nálatok is "unable contact" van jelenleg?

kuvasz
Válasz ferkocse kommentjére
2014. ápr. 1. 20:30

rakd fel az új 888poker klienst és jó lesz

Élő ügyfélszolgálat