BennyGothiv
Válasz R1per2 kommentjére
2012. nov. 24. 2:07

888 Poker HUD keeps waiting for hands

emailben is ezt a választ kaptam, tudnak róla, dolgoznak rajta...

Thx Bro!

Campus
Válasz BennyGothiv kommentjére
2012. nov. 29. 7:38

FD

Sziasztok, úgy döntöttem h reggelek az oldalra. Igénybe akarom venni a FD bónuszt, de közben a Netellertől is kaptam egy promó lehetőséget, amiben 4x-zik a befizetett pénzem a NET300 kóddal. Hogy csináljam, hogy jól jöjjek ki belőle? Lehet egyszerre több bónuszt is, de gondolom addig pendingel a második, amíg az elsőt ki nem játszom teljesen vagy le nem telik a bónusz ideje. És mivel nem hinném, hogy ki tudnám játszani a FD bónuszt, így buknám a Netellerest is? Jobban járok ha a NET300-al kezdek egyből? Köszi

Bumbanas
Válasz Campus kommentjére
2012. nov. 29. 8:44

Szerintem a Neteller bónuszának rosszabbak a feltételei, mint a normál FD bónusznak.
Neteller:
"8. Az adott promóciós kóddal történő befizetés esetén a 300%-os SUPER WELCOME BONUS aktiválódik, ami kizárja a korábbi 100%-os, max. $400 értékű Induló Bónuszra való jogosultságot"
"10. Ennek során az Induló Bónuszt a játékos számláján a következőképpen írjuk jóvá:
i) Az bónusz keretében az első két $5-os jóváírás akkor teljesül, ha a játékos 50-50 bónuszpontot összegyűjt (azaz 10 pontonként $1 Induló Bónusz kerül jóváírásra).
ii) A következő nyolc $10 értékű bónusz jóváírás akkor teljesül, ha a játékos 100-100 bónuszpontot gyűjt össze (azaz 10 pontonként $1 Induló Bónusz kerül jóváírásra).
iii) A tizenegyedik és a további $10 értékű bónusz jóváírás akkor teljesül, ha a játékos 200-200 bónuszpontot gyűjt össze (azaz 20 pontonként $1 Induló Bónusz kerül jóváírásra)."
888:
"Fizessen be most, és minden alkalommal, amikor 100 bónuszpontot összegyűjt, 10 $ értékű bónuszt írunk jóvá 888poker egyenlegén! "

Campus
Válasz Bumbanas kommentjére
2012. nov. 29. 9:58

Szerintem a Neteller bónuszának rosszabbak a feltételei, mint a normál FD bónusznak.
Neteller:
"8. Az adott promóciós kóddal történő befizetés esetén a 300%-os SUPER WELCOME BONUS aktiválódik, ami kizárja a korábbi 100%-os, max. $400 értékű Induló Bónuszra való jogosultságot"
"10. Ennek során az Induló Bónuszt a játékos számláján a következőképpen írjuk jóvá:
i) Az bónusz keretében az első két $5-os jóváírás akkor teljesül, ha a játékos 50-50 bónuszpontot összegyűjt (azaz 10 pontonként $1 Induló Bónusz kerül jóváírásra).
ii) A következő nyolc $10 értékű bónusz jóváírás akkor teljesül, ha a játékos 100-100 bónuszpontot gyűjt össze (azaz 10 pontonként $1 Induló Bónusz kerül jóváírásra).
iii) A tizenegyedik és a további $10 értékű bónusz jóváírás akkor teljesül, ha a játékos 200-200 bónuszpontot gyűjt össze (azaz 20 pontonként $1 Induló Bónusz kerül jóváírásra)."
888:
"Fizessen be most, és minden alkalommal, amikor 100 bónuszpontot összegyűjt, 10 $ értékű bónuszt írunk jóvá 888poker egyenlegén! "

Ezek szerint jobb az FD, ahogy te is mondtad.

Gaabeesz
Válasz nbzmg kommentjére
2012. dec. 3. 21:26

HUD probléma még nem oldódott meg?

dfecco23
Válasz nbzmg kommentjére
2012. dec. 3. 22:18

HM1-el még mindig nincs HUD :'(

BennyGothiv
Válasz nbzmg kommentjére
2012. dec. 4. 6:59

Hm supp nem mondta valakinek,hogy érdemes e várni az updatre ,ha HM1et használsz?
Nem tudom,hogy termet váltsak,vagy HMet:D (átlag 30%át játszottam csak itt havonta a handeknek szóval türelmes vagyok, csak kérdés van e mire várni)

tomi996
Válasz nbzmg kommentjére
2012. dec. 4. 13:18

Hali akkor még mindig nincs HUD HM1-el?

R1per2
Válasz ferkocse kommentjére
2012. dec. 4. 13:44

hm2-vel sem... pedig valami nagyon elbaszott egyszerű hiba lehet, mtt-ken miért megy?

castor11
Válasz R1per2 kommentjére
2012. dec. 4. 13:48

Nekem simán megy a hud hm2-vel. Szóval valami más probléma lehet

Élő ügyfélszolgálat