dfecco23
Válasz Bumbanas kommentjére
2012. nov. 10. 16:33
Nekem 2K$ depositért 400$ bónuszt ajánlottak. :)
Biztos, nem ugyan azzal a supportossal beszéltünk :cool:
R1per2
Válasz ferkocse kommentjére
2012. nov. 10. 17:37
megnyitottam mozilla-val, úgy látszik, hogy van több "pending" és egy "immediate"
státuszban lévő bónuszom, és mind aktív. már játszottam jópár sng-t (úgy 50-et), mióta
befizettem, de mégis az oldalt lévő kijelzőkön 0% áll...
állítólag az asztalokon is kellene lenni állapotjelző csíknak, nálam az sincs.
mit csinálok rosszul? veszteni kellene, hogy lássam, hogy pörögnek? ;)
cashier history -> bonuses
Start date állítsd be, és kidobja hányszor 10dolcsit szedtél ki a 400dolcsis first depoból.
Ha ez elfogy, sajnos nincs több, csak ilyen 10-20 dolcsis insta bónusz, ha kuncsorogsz a supportnál és ki/be utalgatsz érte 1-2k dolcsikat... úgyhogy sajnos utána kb. max 5-10% rakeback jön a reward pontokból... gondolom ezért is parádés a mezőny
WARETRAPS
Válasz dfecco23 kommentjére
2012. nov. 10. 17:49
Biztos, nem ugyan azzal a supportossal beszéltünk :cool:
Én tavaly 500 instant bónuszt kaptam :p
mati1979
Válasz WARETRAPS kommentjére
2012. nov. 10. 19:05
Én tavaly 500 instant bónuszt kaptam :p
tavaly még nekem is havonta küldtek insta bónuszos maileket meg 100 dolcsi depoért hoodie-t küldtek, most meg ha már kérem se adnak.
WARETRAPS
Válasz misirulez kommentjére
2012. nov. 10. 19:38
nekem 10k ra 1k-t :D
én is adok neked 10k-ért 1k-t :))
Bumbanas
Válasz ferkocse kommentjére
2012. nov. 12. 8:46
megnyitottam mozilla-val, úgy látszik, hogy van több "pending" és egy "immediate"
státuszban lévő bónuszom, és mind aktív. már játszottam jópár sng-t (úgy 50-et), mióta
befizettem, de mégis az oldalt lévő kijelzőkön 0% áll...
állítólag az asztalokon is kellene lenni állapotjelző csíknak, nálam az sincs.
mit csinálok rosszul? veszteni kellene, hogy lássam, hogy pörögnek? ;)
A weboldalon mindig 0%-ot mutat, mert egyszerűen szar. Az asztalokon a bal fölső sarokban kell lennie egy állapotjelzőnek ami vagy a bónuszt mutatja (ha van), vagy a reward statust. Ezt ki-be lehet kapcsolni itt: Settings/Notifications/Progress bar settings. Ha több bónuszod van és sessinon közben kijátszod valamelyiket, akkor hülyeséget mutat a következő bónusz helyett amíg minden asztalt be nem csuksz, ez tulajdonság nem hiba ;).
ferkocse
Válasz Bumbanas kommentjére
2012. nov. 12. 9:14
A weboldalon mindig 0%-ot mutat, mert egyszerűen szar. Az asztalokon a bal fölső sarokban kell lennie egy állapotjelzőnek ami vagy a bónuszt mutatja (ha van), vagy a reward statust. Ezt ki-be lehet kapcsolni itt: Settings/Notifications/Progress bar settings. Ha több bónuszod van és sessinon közben kijátszod valamelyiket, akkor hülyeséget mutat a következő bónusz helyett amíg minden asztalt be nem csuksz, ez tulajdonság nem hiba ;).
kösz Bumbanas!
végre látom, szinte hihetetlen...:D
feketeparduc
Válasz misirulez kommentjére
2012. nov. 12. 17:02
nekem 10k ra 1k-t :D
Nem reklámozás céljából csak jó tudni most a befizetett pénz 4x -ét kapod meg , promociós kód SUPER4.de a bisztonság kedvért nem árt érdeklődni.Max 300 $/ bónusz erejéig .
mati1979
Válasz feketeparduc kommentjére
2012. nov. 12. 17:15
Nem reklámozás céljából csak jó tudni most a befizetett pénz 4x -ét kapod meg , promociós kód SUPER4.de a bisztonság kedvért nem árt érdeklődni.Max 300 $/ bónusz erejéig .
You cannot use this promotion code for this deposit. Please use a different promotion code, or leave the promotion code field blank.
Nem jött be :(