kovi87
Válasz nbzmg kommentjére
2014. ápr. 18. 0:43

Üdv!

Olyat lehet csinálni vajon, hogy egy időben játszok egyszerre 888-on és a muchos poker 888-án, vagy Lucky Ace-en? A 6 asztalos korlátozást akarom megkerülni. Nyilván nem ülnék két accal egy asztalhoz. A két kliens nem indul el egyszerre, már próbáltam, viszont két gépről meg lehetne oldani, csak nem tudom mennyire örülnének neki a termeknél. Nem szeretném, hogy bannoljanak...
Köszi a válaszokat! Esetleg valaki lefordíthatná a kérdésem angolra, ha nagyon jó arc akar lenni, és akkor megkérdezném a support-tól is a biztonság kedvéért, de az én angolommal nem menne. Köszi

rockett
Válasz kovi87 kommentjére
2014. ápr. 18. 0:54

Üdv!

Olyat lehet csinálni vajon, hogy egy időben játszok egyszerre 888-on és a muchos poker 888-án, vagy Lucky Ace-en? A 6 asztalos korlátozást akarom megkerülni. Nyilván nem ülnék két accal egy asztalhoz. A két kliens nem indul el egyszerre, már próbáltam, viszont két gépről meg lehetne oldani, csak nem tudom mennyire örülnének neki a termeknél. Nem szeretném, hogy bannoljanak...
Köszi a válaszokat! Esetleg valaki lefordíthatná a kérdésem angolra, ha nagyon jó arc akar lenni, és akkor megkérdezném a support-tól is a biztonság kedvéért, de az én angolommal nem menne. Köszi

enyhe csalás lenne :D

kovi87
Válasz nbzmg kommentjére
2014. ápr. 19. 18:06

De miért? Nem játszanék egy asztalon a két accal, semmi előnyt nem élveznék csak annyit, hogy 6 asztal helyett mondjuk 9-en tudnám tolni.

misirulez
2014. ápr. 19. 18:16

Üdv!

Egy chates beszélgetésnél megemlítettem hogy a 888-os supportosnak, hogy van LuckyAce accountom is, és a supportos zonnal szólt hogy az nem okés, olvassam el a 888 szabályzatát és meg fogom látni, hogy nem lehet ugyanabban a hálózatban két accom.
Aztán persze nem csináltak semmit, de biztos ami biztos nem nyitom meg azóta sem az LA accomat.

ceewyl
Válasz misirulez kommentjére
2014. ápr. 19. 19:35

Egy chates beszélgetésnél megemlítettem hogy a 888-os supportosnak, hogy van LuckyAce accountom is, és a supportos zonnal szólt hogy az nem okés, olvassam el a 888 szabályzatát és meg fogom látni, hogy nem lehet ugyanabban a hálózatban két accom.
Aztán persze nem csináltak semmit, de biztos ami biztos nem nyitom meg azóta sem az LA accomat.

Ez vicces, mert én 888 regisztráció előtt rákérdeztem a supportnál, hogy problémát jelent-e a LA acc., amire azt a választ kaptam, h egyáltalán nem. :)

Az egyszerre 2x6 asztal viszont tuti, h szabályellenes és kerülendő.

BennyGothiv
Válasz nbzmg kommentjére
2014. ápr. 19. 22:32

Chates supportosok hozzáértéséről: Tavaly ,amikor elértem a VIP szintet nem akarták megadni. Számon kértem őket,h már x ponttal túl is léptem, mire a kövi választ kaptam: "azért nem írjuk jóvá,mert csupán 1 db 500 dodós befizud volt" Erre persze rákérdeztem, hogy akkor is zavarja e őket,mikor a havi 5K raket pörgetem. Erre nagy lelkesen továbbította az érintett csopinak a panaszom,mire jóvá is írták.
De nem csak a hozzá nem értéssel van itt gond, hnem fantasztikus logikus magyarázatokat is kaphat a szemfüles ügyfél:D
A két kliens meg nem véletlenül nem indul el egyszerre.Nem is kell bizgetni szerintem.
Ongamen pl úgy volt régen,h a kliensek elindultak,de ugyan azt az asztalt nem tudtad megnyitni kétszer.Szóval ,ha legál lenne,akkor technikailag megoldható nekik,hogy ne ülj 2 accal egy asztalon.

calavera
Válasz BennyGothiv kommentjére
2014. ápr. 21. 15:17

Üdv,
ajánlanátok ezt a termet egy kezdőnek? Az a teóriám, hogy a hat asztalos limit miatt az igazán hc grinderek kerülik ezt a termet...

kovi87
Válasz nbzmg kommentjére
2014. ápr. 22. 1:48

Jól van, akkor meg sem próbálom. Sejtettem, hogy nem véletlenül nem lehet megnyitni a kettőt egyszerre, de gondoltam egy kérdést megér. Köszi még egyszer :)

misirulez
2014. ápr. 22. 4:57

Jól van, akkor meg sem próbálom. Sejtettem, hogy nem véletlenül nem lehet megnyitni a kettőt egyszerre, de gondoltam egy kérdést megér. Köszi még egyszer :)

Nem tudok neked privátot írni, gyárts még pár hsz.-t :D

Vurczinger
Válasz misirulez kommentjére
2014. ápr. 22. 18:20

hogyan kell beallitani a HM2 hudot hogy normalisan tujdam hasznalni snap pokeren?
késik és össze vissza dobálja a hudot.

Élő ügyfélszolgálat