TennisSzabi
Válasz TennisSzabi kommentjére
2014. ápr. 22. 20:45

Van most valami bonus?

Vurczinger
Válasz nbzmg kommentjére
2014. ápr. 22. 21:18

hogyan kell beallitani a HM2 hudot hogy normalisan tujdam hasznalni snap pokeren?
késik és össze vissza dobálja a hudot.

Erre valaki tud megoldást?

ProAdel89
Válasz nbzmg kommentjére
2014. ápr. 22. 21:40

lol, lenyomtam 10k-t hud nelkul,nekem be se hozta Snapre, ha ezt tudom...
Ha sikerul, írj már, hogy hogy kell beállítani?!
Koszi

aliascrit
Válasz Vurczinger kommentjére
2014. ápr. 22. 21:50

Erre valaki tud megoldást?

Úgy tudom a hm2 nem támogatja a 888 snap pokert, állítólag a terem kérte a hm2 csapatát, h ne lehessen használni a szoftvert ebben a játéktípusban.

danfiu
Válasz nbzmg kommentjére
2014. ápr. 22. 22:00

Snap-es asztalokra van megoldas h legyen HUD:

Hud on 888 snap tables not working

14-es komment, de en azt csinaltam,amit a 6os hsz javasolt es a 2.0.0.7995 verziot hasznalom es mukszik

kris07
Válasz TennisSzabi kommentjére
2014. ápr. 23. 12:28

Ez engem is érdekelne.. Most szeretnék a terembe először befizetni, de sehol sem találom, hogy milyen promóciós kódot kellene beírni. Egyáltalán milyenek vannak. Van pl ez a 400$ ig 100%, de ehhez sem írják, hogy mi a kód. Vagy automatikus az első befizetői bónusz? Esetleg valaki?
Vagy olvastam itt a fórumon, hogy lehet pontokért kapni HM2-őt. Ez csak akkor működik, ha a HM oldalán keresztül töltöm le a szoftvert? Mert akkor nem játszik...

ProAdel89
Válasz kris07 kommentjére
2014. ápr. 25. 15:31

Ez engem is érdekelne.. Most szeretnék a terembe először befizetni, de sehol sem találom, hogy milyen promóciós kódot kellene beírni. Egyáltalán milyenek vannak. Van pl ez a 400$ ig 100%, de ehhez sem írják, hogy mi a kód. Vagy automatikus az első befizetői bónusz? Esetleg valaki?
Vagy olvastam itt a fórumon, hogy lehet pontokért kapni HM2-őt. Ez csak akkor működik, ha a HM oldalán keresztül töltöm le a szoftvert? Mert akkor nem játszik...

FD bonushoz nincs kod egybol megy a pending bonus

kris07
Válasz nbzmg kommentjére
2014. ápr. 25. 19:18

Kösz szépen, akkor azért nem találtam... ;) túlkerestem magam

Csede45
Válasz nbzmg kommentjére
2014. ápr. 26. 11:20

Valaki tudna segíteni, hogy a playertransfer,hogy működik? Valami miatt nekem nem enged küldeni...

ProAdel89
Válasz Csede45 kommentjére
2014. ápr. 26. 11:28

Valaki tudna segíteni, hogy a playertransfer,hogy működik? Valami miatt nekem nem enged küldeni...

Hát az nagyon érdekes,én kb 2hetente kuldozgetek pénzt, mi a baj mit ír ki?

Élő ügyfélszolgálat