Van most valami bonus?
hogyan kell beallitani a HM2 hudot hogy normalisan tujdam hasznalni snap pokeren?
késik és össze vissza dobálja a hudot.
lol, lenyomtam 10k-t hud nelkul,nekem be se hozta Snapre, ha ezt tudom...
Ha sikerul, írj már, hogy hogy kell beállítani?!
Koszi
Erre valaki tud megoldást?
Snap-es asztalokra van megoldas h legyen HUD:
Hud on 888 snap tables not working
14-es komment, de en azt csinaltam,amit a 6os hsz javasolt es a 2.0.0.7995 verziot hasznalom es mukszik
Ez engem is érdekelne.. Most szeretnék a terembe először befizetni, de sehol sem találom, hogy milyen promóciós kódot kellene beírni. Egyáltalán milyenek vannak. Van pl ez a 400$ ig 100%, de ehhez sem írják, hogy mi a kód. Vagy automatikus az első befizetői bónusz? Esetleg valaki?
Vagy olvastam itt a fórumon, hogy lehet pontokért kapni HM2-őt. Ez csak akkor működik, ha a HM oldalán keresztül töltöm le a szoftvert? Mert akkor nem játszik...
Ez engem is érdekelne.. Most szeretnék a terembe először befizetni, de sehol sem találom, hogy milyen promóciós kódot kellene beírni. Egyáltalán milyenek vannak. Van pl ez a 400$ ig 100%, de ehhez sem írják, hogy mi a kód. Vagy automatikus az első befizetői bónusz? Esetleg valaki?
Vagy olvastam itt a fórumon, hogy lehet pontokért kapni HM2-őt. Ez csak akkor működik, ha a HM oldalán keresztül töltöm le a szoftvert? Mert akkor nem játszik...
Kösz szépen, akkor azért nem találtam... ;) túlkerestem magam
Valaki tudna segíteni, hogy a playertransfer,hogy működik? Valami miatt nekem nem enged küldeni...
Valaki tudna segíteni, hogy a playertransfer,hogy működik? Valami miatt nekem nem enged küldeni...