Ty, közben este óta megoldódott....nem voltak feltöltve a dokumentumok még,de már ok
Ty, közben este óta megoldódott....nem voltak feltöltve a dokumentumok még,de már ok
Valaki lenne olyan kedves és leírná magyarul, hogy hogyan tudnék hm2 vel hudot varázsolni snapre? 7995-ös verzióval már próbálkoztam de nem volt jó :s Volt hud, de nem frissült és mindig össze vissza volt és elb@szta a normál asztalok hudjait. Köszi
Nem tudom megváltoztatni az email címem(nem kapom meg a visszaigazoló emailt).
Milyen címre írjak nekik?
Írhatok magyarul?
Én sem tudom pedig napok óta akarom.
Ide próbálj írni: pokersupport@888.com
Szia ivanesz itt a megoldás kövesd és tudod cserélni az email címed: 1.. Látogasson el a Pénztár, majd kattintson a "visszavonása".
2.. Válassza az "Update My levelezési cím."
3.. Adja meg a frissített adatokat az érintett területeken.
4.. Kattintson a "Küldés".
Után kattintson a "Küldés", adatait automatikusan frissíteni a rendszereket.
1. Visit the Cashier and click 'Withdraw'.
2. Select 'Update my mailing address'.
3. Enter your updated information within the relevant fields.
4. Click 'Submit'.
Upon clicking 'Submit', your details will automatically be updated on our systems.
Sziasztok! Ha Visa kártyáról fizetek be a terembe arra ki is tudom majd utalni a pénzem?
Sziasztok! Ha Visa kártyáról fizetek be a terembe arra ki is tudom majd utalni a pénzem?
Szia ivanesz itt a megoldás kövesd és tudod cserélni az email címed: 1.. Látogasson el a Pénztár, majd kattintson a "visszavonása".
2.. Válassza az "Update My levelezési cím."
3.. Adja meg a frissített adatokat az érintett területeken.
4.. Kattintson a "Küldés".
Után kattintson a "Küldés", adatait automatikusan frissíteni a rendszereket.
1. Visit the Cashier and click 'Withdraw'.
2. Select 'Update my mailing address'.
3. Enter your updated information within the relevant fields.
4. Click 'Submit'.
Upon clicking 'Submit', your details will automatically be updated on our systems.
Büdös csicsa egy terem ez. Képtelenek egy hotelfoglalást két nappal későbbre tenni...hogy lehet ennyire rugalmatlan egy terem?