olyan promót kaptatok, hogy $20 befizetéssel 2 db $3-os versenyjegy ajándékba?
én toltam 20-at a "wildsale" kóddal mégse látom a jegyeket, és nem is
ajánlja fel regisztrációnál...
Attól, h 400$ befizetéssel 400$ bonuszt kapsz, attól még nem lesz 100%-os Rakebacked, sokkal több rake szükséges ahhoz, h kijátszd a bonuszt.
Vagy mit értesz pontosan 100%-os RB-n?
72 órán belül kapod meg a jegyeket, legalábbis nekem azt mondta ma a support. Úgy látszik ez a promó is személyre szabott.
mármint ugye 100% 400$-ig nem RB hanem úgy számolja, vagyis őgy írja jóvá,mint ha 100%os RBlenne
Még egyszerűbben,befizetek 400%-t és 400$ rake-emből vissza kapom a 400$-t nem?
az úgy nem poén koszi
az úgy nem poén koszi
Ez mennyire sick, fish 97/70/30 korul mozog
Hi
Épp ismerkedem a 888-al. Regeltem az akadémián keresztül, pénzt még nem fizettem be, de lehet nem is lesz rá szükség, mert tényleg másabb a mezőny mint ps-en. :)
Az FD bónuszon kívül milyen lehetőségek vannak ilyenkor még frissen egy kis plusz pénz szerzésre?
Mennyi idő amíg elfogadják a beküldött dokumentumokat? Befizetés nélkül is lehet kifizetni vagy más 888 játékosnak átutalni pénzt?
Köszi
Hi
Épp ismerkedem a 888-al. Regeltem az akadémián keresztül, pénzt még nem fizettem be, de lehet nem is lesz rá szükség, mert tényleg másabb a mezőny mint ps-en. :)
Az FD bónuszon kívül milyen lehetőségek vannak ilyenkor még frissen egy kis plusz pénz szerzésre?
Mennyi idő amíg elfogadják a beküldött dokumentumokat? Befizetés nélkül is lehet kifizetni vagy más 888 játékosnak átutalni pénzt?
Köszi
Hali!
Más promoról nem tudok, RB van ami szintekre épül, sajnos nem a legkedvezőbb, a maximális RB azt hiszem 30% körül van, de ehhez már igen nagy téten kéne jatszanod.
Micron szinte 0 az RB 1-2-4-9% már a 9%-hoz is viszonylag sokat kell rake-elned, pontos számot nem tudok,denézd meg a honalapon le van írva, talán ilyen havi 6-800$ amiből vissza kapsz 9%-ot, de ez pontotlan csak nagyjából.
Annyi lehetőséged van még szintet lépni, hogy vannak versenyek, amivel státuszt tudsz szerezni, ha megnyered, itt kevesen vannak, elég könnyű,megéri szerintem.
Befizetés nélkül sehol nincs kifizetés.
Játékos utalás van,úgyis ha nem fizettél be.
A beküldött dokumentumok, nekem 2 nap alatt elfogadták, de közben nyugodtan tudsz jatszani.
FD bonus 400$ig 100% cash back, ez 20%-os RB-nek felel meg.
Viszont a promok "gyengesége" ellen felhoznám a játékos állományt, az elég gyenge, elég sok a fish, ilyen szempontból ajánlani tudom.
udv. GL.