misirulez
Válasz nbzmg kommentjére
2014. jún. 16. 23:51

Kissebb kihagyás utána 10% max 100, at kaptam kód nélkül a chates supporttól.

lecso10
Válasz misirulez kommentjére
2014. jún. 16. 23:55

Kissebb kihagyás utána 10% max 100, at kaptam kód nélkül a chates supporttól.

Én ma fizettem be először, de nyomát sem látom,h kaptam volna bármi bónuszt. Hol lehet ezt megnézni?

misirulez
Válasz nbzmg kommentjére
2014. jún. 17. 3:46

Cashiert ha nyomsz, akkor felugrik egy ablak hogy kérsz-e bonust, ha igen bejön egy live chates indiai szakállas állat, akiegy csinos lányt állított be magának profilképnek. Vele kell alkudozni, hogy áhh nincs is kedvem befizetni, -najó mennyit adsz, áhh az kevés stb.

misirulez
Válasz fejes1988 kommentjére
2014. jún. 17. 4:16

ez a daily exchange rate sehogy nem kerülhető el?

Honnan fizetsz be?

Vurczinger
2014. jún. 17. 18:52

Hello,
PT4-et használok és idáig gond nélkül volt hudom snap pokeren. Ma amikor beléptem nem jelent meg. Frissítettem legújabb verzióra de az sem segített. Valaki találkozott hasonló esettel?

misirulez
Válasz Vurczinger kommentjére
2014. jún. 17. 20:17

Hello,
PT4-et használok és idáig gond nélkül volt hudom snap pokeren. Ma amikor beléptem nem jelent meg. Frissítettem legújabb verzióra de az sem segített. Valaki találkozott hasonló esettel?

Nekem sincs. Mondjuk ahhoz a hatalmas player poolhoz nem is kell feltétlenül. :D

Vurczinger
2014. jún. 18. 9:38

Azért jobb lenne ha tudnám használni :)

fejes1988
2014. jún. 18. 23:35

Honnan fizetsz be?

$-os Neteller

WINAMAXDONK
Válasz nbzmg kommentjére
2014. jún. 18. 23:47

Kérd meg a supportost , h ne váltsák át az USD befizetésed indokolatlan EUR-ra , én megkértem kérdezte hogy miért elmagyaráztam neki Indiaiul hogy ez igy nem buli és megcsinálta . Szoval ha jol értem a kérdést Live chaten eltudod intézni , mert igy nagyon sokat buksz az indokolatlan váltással

Daru
Válasz nbzmg kommentjére
2014. jún. 24. 18:07

Van már HUD snap pokeren? Lucky Acen van/volt nektek hudotok a snap asztalokon?

Élő ügyfélszolgálat