csabadeak
Válasz Zola66 kommentjére
2014. júl. 12. 0:56

Hali!

Nemrég verseny közbe kiléptetett az oldal, de mire vissza léptem volna felugrott egy ablak, hogy megszüntették a számlám pillanatnyilag :D Ez, hogy lehet? Még soha nem jártam így egy oldalon se. A versenybe ragadt pénzem visszakapom? Ilyenkor mi a teendő?

Köszönöm!

Nekem pedig nem sokkal a regem után, miután elküldtem az ID copymat. Zárolták a számlámat. Nem volt különösebb indok, csak hogy gyanús lettem :)

De egyből ki is fizették a számlámon lévő pénzt.

Azóta írtam, hogy mi újság, de semmi. :)

Blaz
Válasz nbzmg kommentjére
2014. júl. 13. 9:37

valami nagyon nem stimmel a sok nyolcon. rendkívül gyanús dolgok történtnek.., hogy csak egy példát hozzak fel, regisztrált versenyeim maradtak el

Bumbanas
Válasz nbzmg kommentjére
2014. júl. 13. 10:19

Rászálltak mostanában a magyarokra. Egy mid-high stakes játékos ismerősömnek és a barátjának bezárták a számláját, kiutalták a pénzét és közölték velük, hogy nem kívánatosak a jövőben az oldalon. Az volt a bűnük, hogy aránylag sok pénzt utalgattak be, aztán ki és állítólag ezt nem tudják akceptálni. A furcsa az, hogy majd egy évig ez nem volt gond, sőt a 888 forszírozta, hogy minél több pénzt fizessenek be.

misirulez
Válasz Bumbanas kommentjére
2014. júl. 13. 12:54

Azért az teljesen érthető hogy ha valaki termel párszáz $ raket és mellé minden nap 10k$-okat utalgat rendszeresen le-fel az elég bukó a teremnek és nem tolerálják.

Amúgy meg ja elég nagy getzi ez a 888 mindjárt fel is rakom PS-t hátha lesz ott normális mennyiségű fish mert itt 50en ma reggel is 6 asztalból csak 17 fisht tudtam összeszedni. Tiszta szégyen.

http://www.kepfeltoltes.hu/140713/dfgdfg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

SajtiEgon
Válasz Blaz kommentjére
2014. júl. 13. 13:04

valami nagyon nem stimmel a sok nyolcon. rendkívül gyanús dolgok történtnek.., hogy csak egy példát hozzak fel, regisztrált versenyeim maradtak el

Az elmaradást meg tudom erősíteni: nincs egy perce, hogy ugyanez történt velem is.

csopi71
Válasz nbzmg kommentjére
2014. júl. 16. 22:39

Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy miért nem tudom letölteni a póker klienst? Állandóan azt írja ki hogy a letöltés megszakadt, a 888exe-t nem sikerült letölteni. Előre is köszönöm!

Maxxxika
Válasz csopi71 kommentjére
2014. júl. 16. 23:05

Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy miért nem tudom letölteni a póker klienst? Állandóan azt írja ki hogy a letöltés megszakadt, a 888exe-t nem sikerült letölteni. Előre is köszönöm!

A letöltés helyén töröld le a korábban letöltöttet. esetleg kapcsold ki a vírusirtót addig.

csopi71
Válasz nbzmg kommentjére
2014. júl. 17. 20:46

Köszönöm Maxxxika!

csabacz
Válasz csopi71 kommentjére
2014. júl. 18. 19:46

Sziasztok,
Befizettem a terembe, a hud megy, de nem tudom beállítani, hogy jó helyre rakja a hud-okat+mindig az alap hud-ot hozza be, PT4 legacy hud-ot beállítom, rámegyek, hogy sava laye out és a következő asztalon megint rossz helyen vannak a hud-ok+nem a legacy.

Mit kell csinálni, hogy jó legyen?

Maxxxika
Válasz nbzmg kommentjére
2014. júl. 18. 21:17

HUD/Edit HUD options.
Itt kiválasztod, hogy milyen tipusú játékhoz milyen HUD-ot használjon.

Aztán amikor már megy a játék, akkor jobb gomb a zseton gombon, unlock layout.
Jobb gombot nyomva tartva a jó helyre húzod a HUD-ot, majd ismét jobb gomb a zöld zsetonon, és lock&save layout.

Élő ügyfélszolgálat