Sziasztok!
A jutalom pontjaimat szeretném átváltani pénzre, de az átváltás gomb nem aktív. Van valamilyen limit, hogy mekkora összegtől lehetséges az átváltás?
sziasztok!
A jutalom pontjaimat szeretném átváltani pénzre, de az átváltás gomb nem aktív. Van valamilyen limit, hogy mekkora összegtől lehetséges az átváltás?
Van egy új promó! Ha feltöltesz $10-t a 888BONUS kóddal kapsz instant $10-t! Aki itt játszik szerintem ennyit megér! :)
Ebben a teremben mindig évekig tart a kifizetés?
Most kértem ki pénzt először, el is fogadták meg minden, de már vagy egy hete folyamatban van :)
Ebben a teremben mindig évekig tart a kifizetés?
Most kértem ki pénzt először, el is fogadták meg minden, de már vagy egy hete folyamatban van :)
Hali
Sikerült valakinek elintéznie ,azt hogy dolláros skrillröl ne váltsák át euróa és úgy befizetni a dolláros számlára?Ha igen leírhatná angolul mit irt .Köszi.
Csak írd meg a supportnak, hogy a fő számládat állítsa át USD alapúra! Szerintem semmi extra körítés nem kell.
Én kb. ezt írtam: Please change my main account from EUR to USD.
Ja, livechat supportban megcsinálják fél perc alatt.
Megkérdezik majd, hogy mennyit akarsz befizetni, indíts az összeg felével, mert úgyis fel akarják majd cigänykodni :D
Jaja összeg 25%a az jó, de a plafon 500usd ingyen cCash, ha befizetsz 10kt.
Csak írd meg a supportnak, hogy a fő számládat állítsa át USD alapúra! Szerintem semmi extra körítés nem kell.
Én kb. ezt írtam: Please change my main account from EUR to USD.