Zola66
Válasz nbzmg kommentjére
2014. jún. 26. 18:49

Sziasztok!

A jutalom pontjaimat szeretném átváltani pénzre, de az átváltás gomb nem aktív. Van valamilyen limit, hogy mekkora összegtől lehetséges az átváltás?

lecso10
Válasz Zola66 kommentjére
2014. jún. 26. 19:07

sziasztok!

A jutalom pontjaimat szeretném átváltani pénzre, de az átváltás gomb nem aktív. Van valamilyen limit, hogy mekkora összegtől lehetséges az átváltás?

10 usd

Netrol
Válasz nbzmg kommentjére
2014. júl. 4. 9:41

Van egy új promó! Ha feltöltesz $10-t a 888BONUS kóddal kapsz instant $10-t! Aki itt játszik szerintem ennyit megér! :)

BelaKecske
Válasz nbzmg kommentjére
2014. júl. 7. 11:17

Ebben a teremben mindig évekig tart a kifizetés?
Most kértem ki pénzt először, el is fogadták meg minden, de már vagy egy hete folyamatban van :)

dfecco23
Válasz BelaKecske kommentjére
2014. júl. 7. 11:21

Ebben a teremben mindig évekig tart a kifizetés?
Most kértem ki pénzt először, el is fogadták meg minden, de már vagy egy hete folyamatban van :)

Szia!

Első alkalommal nekem is több mint egy hét volt a lefolyási időszak. Azóta ilyen 3-5 nap ... Szóval ez itt teljesen normális.

Shaikon
Válasz nbzmg kommentjére
2014. júl. 10. 10:16

Hali

Sikerült valakinek elintéznie ,azt hogy dolláros skrillröl ne váltsák át euróa és úgy befizetni a dolláros számlára?Ha igen leírhatná angolul mit irt .Köszi.

Bumbanas
Válasz nbzmg kommentjére
2014. júl. 10. 10:34

Csak írd meg a supportnak, hogy a fő számládat állítsa át USD alapúra! Szerintem semmi extra körítés nem kell.
Én kb. ezt írtam: Please change my main account from EUR to USD.

Maxxxika
Válasz nbzmg kommentjére
2014. júl. 10. 11:20

Ja, livechat supportban megcsinálják fél perc alatt.
Megkérdezik majd, hogy mennyit akarsz befizetni, indíts az összeg felével, mert úgyis fel akarják majd cigänykodni :D

danfiu
Válasz nbzmg kommentjére
2014. júl. 10. 11:41

Jaja összeg 25%a az jó, de a plafon 500usd ingyen cCash, ha befizetsz 10kt.

Shaikon
Válasz Bumbanas kommentjére
2014. júl. 10. 14:20

Csak írd meg a supportnak, hogy a fő számládat állítsa át USD alapúra! Szerintem semmi extra körítés nem kell.
Én kb. ezt írtam: Please change my main account from EUR to USD.

Köszi .közben megoldottam.Az volt az érdekes hogy usd-usd volt és mégis váltották euróra.Az első emberke nem értette mit akarok de most sikerült.

Élő ügyfélszolgálat