ewoksamurai
Válasz fejes1988 kommentjére
2014. szept. 14. 19:49

Igen. Könnyen tudod mozgatni a hálózatok közt a pénzt, csak az ilyen problémásabb hálózatoknál (winning, cake) van, hogy fél nap mire a főszámládra kerül a pénz. a nagyját szerintem érdemes áttenni időnként a nyereménynek a főszámlára, hátha az adott termet, hálózatot épp akkor kapcsolja le az FBI. Ugyanis ha valamelyik ilyen "alteremben" valamiért eltűnik a pénzed, a Muchos nem fog kártalanítani, hanem majd az adott hálózathoz irányít, de ha a nagyját a főszámlán tartod, ilyen baj nem érhet. Azért mielőtt Cake-en játszanál, beszélj vmi live supporttal, mert mikor én utoljára ott játszottam, még vmivel kisebbek voltak a kifizetési gondok a Cake-nél.

jacsapoker
2014. szept. 14. 19:56

Screenshot “AMCRdepo.jpg”

Mindjárt csinálok képet, de nálam tuti csak ez a két lehetőség van.

Admin
2014. szept. 14. 19:58

Az akadémia esetleg tervez e promót a jövőben itt?

Jelenleg tárgyalások zajlanak a teremmel, tehát érdemes lehet még várni a regisztrációval ;) Azonban egyelőre semmi pontosat nem tudunk mondani.

jacsapoker
2014. szept. 16. 19:12

Screenshot “AMCRdepo.jpg”

Jeff G: indeed, the problem is that we do not have a visa processor for Hungary, the options we can offer you would be Western union or Moneygram

Bírom, hogy mindig igazam van!:)):)):))

fejes1988
Válasz jacsapoker kommentjére
2014. szept. 17. 15:36

Jeff G: indeed, the problem is that we do not have a visa processor for Hungary, the options we can offer you would be Western union or Moneygram

Bírom, hogy mindig igazam van!:)):)):))

klassz terem lehet tényleg, ha 2 supportos sem mond egyformát. :)

S0nnyB1ack
2014. szept. 17. 18:14

klassz terem lehet tényleg, ha 2 supportos sem mond egyformát. :)

Te sajnos valószínűleg a vesztő kalapba kerültél, ezért neked széleskörűbbek a lehetőségeid, miközben jacsapoker nyereget, ezért őt jobban megfogják. :)

fejes1988
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2014. szept. 26. 14:01
dfecco23
2014. okt. 26. 22:35

Ezzel kapcsolatban valami fejlemény?

Rakeb
Válasz dfecco23 kommentjére
2014. nov. 14. 19:35

Ha mtt-zel, és nem érdekel a rakeback, játssz a hálózatban a Muchos Pokeren keresztül. Jó versenyeik vannak.

Igen. Könnyen tudod mozgatni a hálózatok közt a pénzt, csak az ilyen problémásabb hálózatoknál (winning, cake) van, hogy fél nap mire a főszámládra kerül a pénz. a nagyját szerintem érdemes áttenni időnként a nyereménynek a főszámlára, hátha az adott termet, hálózatot épp akkor kapcsolja le az FBI. Ugyanis ha valamelyik ilyen "alteremben" valamiért eltűnik a pénzed, a Muchos nem fog kártalanítani, hanem majd az adott hálózathoz irányít, de ha a nagyját a főszámlán tartod, ilyen baj nem érhet. Azért mielőtt Cake-en játszanál, beszélj vmi live supporttal, mert mikor én utoljára ott játszottam, még vmivel kisebbek voltak a kifizetési gondok a Cake-nél.

Muchos nem fizet játékosok szerint 2 + 2

Muchos Poker - Internet Poker - Online Poker Forum

Gordon
2015. máj. 9. 17:08

Mi a helyzet mostanában ebben a teremben ? Skrill kifizetések mennyi időt vesznek el ? mezőny ? thx a segítséget :)

Élő ügyfélszolgálat