Valaki tud személyes tapasztalatott megosztani a teremmel kapcsolatban, aki esetleg jelenleg is itt játszik? főleg a versenyek érdekelnek? mennyi idő a skrill kifizetés, a regisztráció mennyire problémás? stb.
Admin: esetleg van-e tervben megállapodás a teremmel?
Valaki tud személyes tapasztalatott megosztani a teremmel kapcsolatban, aki esetleg jelenleg is itt játszik? főleg a versenyek érdekelnek? mennyi idő a skrill kifizetés, a regisztráció mennyire problémás? stb.
Admin: esetleg van-e tervben megállapodás a teremmel?
Az éjfél utáni versenyekről lökj majd plíz egy screenshotot, hogy milyen a választék.
Folyik itt microlimiten SNG ? regisztráltam már csak a befizetés kicsit nehézkes volt mire rájöttem.... hogy csak 100$-t lehet minimum befizetni "SKRILLEL" minden más opcióval ha jól láttam szinte 50$ -tól lehet. :(
hi, sajnos csak a jackpot sng folyik, az sem olyan mértékben, mint máshol, ráadásul abból csak 2$-os van a köv. szint a 10$-os. ha nagyon megtolod, és lenyomsz egy héten 2k db-ot, akkor többnyire befutsz az 55$-os sng race helyre. sajnos 6max 9max nem igazán telik, még akkor sem, ha vegyíted a 1,5-3$-t.
Viszont van PLO pörgettyű is :D
okay köszönöm akkor lehet hogy kihagyom :D
Csak befizettem viszont szerintem itt valami nem stimmel lehet én játszok rosszul nem tudom ... de lehet hogy itt csak amerikaiak tudnak nyerni ?? Neketek mi a véleményetek A WPN -ről ? Kíváncsi vagyok mindenre.
Szerintem is, igaz én versenyeket tolok egy WPN terembe, de nem sok sikerrel. Azt vettem észre hogy egy 67 suited 89 suited sokkal jobb lap itt mint AA.
Csak befizettem viszont szerintem itt valami nem stimmel lehet én játszok rosszul nem tudom ... de lehet hogy itt csak amerikaiak tudnak nyerni ?? Neketek mi a véleményetek A WPN -ről ? Kíváncsi vagyok mindenre.
Szerintem is, igaz én versenyeket tolok egy WPN terembe, de nem sok sikerrel. Azt vettem észre hogy egy 67 suited 89 suited sokkal jobb lap itt mint AA.