sakkos000
Válasz Admin kommentjére
2019. dec. 14. 23:34

Én is mostanában regisztráltam de UK lakcímmel, nekem se engedte.

kacsa1st
Válasz Buksisak kommentjére
2020. jan. 5. 11:45

Képzeljétek! Új regelőként nincs SKRILL/Neteller befizetési lehetőségem :D Elcseverésztem kb. 30-40 percet "Support Timikével", szerettem volna ha lehetővé teszik számomra, hogy befizethessek. De Timi csak sajnálkozott és közölte hogy nem lehetséges (hiába hogy sok más magyar használhat SKRILL-t ennél az irodánál), csak a régebbi regelőknek. Ill. későbbiekben sem lesz lehetséges, se ki, se be, csak a banki utalást és bankkártyás tranzakciókat ajánlgatta. Csak szerintem röhejes ez? Mert még ilyennel nem találkoztam ilyen nívós irodánál. Valószínűleg majd Revolut lesz a megoldás.

Milyen opciók vannak ki- és befizetésre? Bankszámla és bankkártya nálam nem játszik!

Buksisak
Válasz Admin kommentjére
2020. jan. 5. 12:31

Nálam se, de Timi szerint csak az :D Elméletben Revolut jó lehet, de ha jól emlékszem hallottam olyat hogy valakinek azt sem fogadta el.
Ráadásul a súgó felületen meg lehet adni, milyen ország esetén miket ajánlanak, és közte szerepel a SKRILL és sok más lehetőség, gyakorlatban mégsem lehetséges.

kacsa1st
Válasz Admin kommentjére
2020. jan. 5. 12:39

Akkor ezek a bánatok ezzel szűrik a regeket?!!?!
Gondolom egy random fish a bankkártyájáról tölt fel amikor csak beüti a fejét. A kifizetési opciókat meg sem kell néznie, biztos ezért van több helyen h csak befizetni lehet kariról :D

Láttam h paysafecard-al lehet ki- befizetni csak azt nem találom h azt vhogy fel lehet tölteni neteller-rel ill annak bankártyákával?!
Szopatnak ezek rendesen :(

kacsa1st
Válasz Buksisak kommentjére
2020. jan. 5. 12:41

Egyébként én abban a súgóban nem láttam skrill-t! UK-n volt alapból majd HUN-ra állítva sem láttam olyan opciót.

kacsa1st
Válasz Admin kommentjére
2020. jan. 6. 12:04

Valakinek van már bet365 mastetcard-ja? Ill tapasztalatok a használatában?! Nekem nem teljesen tiszta: csak sportfogadás nyereményt lehet felvenni róla?

"bet365 Mastercard is a prepaid Mastercard card which enables you to withdraw any winnings from your bet365 sports bets."
Vagy pokeres számláról is át lehet vezetni a lóvét sport fogadás részre majd onnan a mastercard-ra?!

Nincs még bet365 acc-om (ha nincs értelmes ki- befizetés nem is lesz :() szóval csak gondolom h ugyanúgy vannak alszámlák mint betfair-en és szabadon lehet mozgatni közöttük a pénzt.

Monopoly Live
Válasz Admin kommentjére
2020. jan. 8. 1:25

pár napja kénytelen voltam használni bankártyát de most látom, hogy már elérhető a skrill is mint befizetési opció

kacsa1st
Válasz Monopoly Live kommentjére
2020. jan. 8. 11:57

pár napja kénytelen voltam használni bankártyát de most látom, hogy már elérhető a skrill is mint befizetési opció

A honlapon azt írják h újaknak nem elérhető skrill/neteller és a régi felhasználóktól is lassan/idővel kivezetik.

Monopoly Live
Válasz Admin kommentjére
2020. jan. 29. 14:07

Nálam nagyon random mert most megint elvették tőlem a skrill opciót ráadásul revo kártyát se fogadnak el :/

Buytherest
Válasz Admin kommentjére
2020. márc. 3. 12:57

A storeban találtam egy ilyet:
Bónuszeurók 100€

Sajnos nem írják milyen feltételekkel lehet kivenni. Tudja esetleg valaki?

Élő ügyfélszolgálat