banoster
Válasz Buytherest kommentjére
2020. márc. 3. 13:47

A storeban találtam egy ilyet:
Bónuszeurók 100€

Sajnos nem írják milyen feltételekkel lehet kivenni. Tudja esetleg valaki?

Én mindig ezeket veszem, kedvezőbb, mint közvetlenül cash-re váltani a pontot. Úgy működik, mint egy deposit bónusz. Pontosan nem tudom, mennyit kell rake-elni a kijátszáshoz, de nálam nagyon gyorsan ki szokott pörögni. €50-sokat szoktam venni, négy nl50 privát asztal van felcsapva jellemzően, és kb 1-2 sessionnel le is jön.

Buksisak
Válasz Admin kommentjére
2020. márc. 10. 20:18

Kijött az új iPoker kliens, szerintem jobb lett az eddiginél!!

Masters800
Válasz Buksisak kommentjére
2020. márc. 10. 20:48

Kijött az új iPoker kliens, szerintem jobb lett az eddiginél!!

Azt nehezen lehetett volna alulmúlni.

banoster
Válasz Masters800 kommentjére
2020. márc. 11. 11:16

Azt nehezen lehetett volna alulmúlni.

Jó volt az, szerettem. Ezzel a mostanival egyelőre csak barátkozom, nekem fura, szokatlan. A hm2 meg meghülyült, de elvileg adnak ki rá update-et.

Buksisak
Válasz Admin kommentjére
2020. márc. 11. 15:24

Mit tapasztaltál? Nálam kifogástalan a HM2 (2.0.0.8673) CG-n, sok asztal mellett is. Twister-en viszont tényleg rakoncátlankodik.

banoster
2020. márc. 11. 15:49

Mit tapasztaltál? Nálam kifogástalan a HM2 (2.0.0.8673) CG-n, sok asztal mellett is. Twister-en viszont tényleg rakoncátlankodik.

Vesztőnek jelzi a megnyert kasszákat. Több játékos tapasztalta a TH-nál, nem egyedi probléma. Volt olyan, hogy egy shortyt úgy tettem all-in, h betoltam 140 bb-t kábé, callolt, kivittem, és 140 bb vesztőnek írja a kasszát. De ha megnyitod, ott meg látszik, hogy nyerted.

Buksisak
Válasz Admin kommentjére
2020. márc. 11. 16:10

Na ezeket játék közben nem vettem észre, de visszanézve valóban nálam is vannak ilyenek.... Meg pl. sokkal nagyobb rake-et mutat a database a valósnál. Remélem utólag helyre lehet állítani az adatbázisban majd a hibás adatokat.
Nálam pl. olyan hand van, hogy a shorty-ra re-raise shove-oltam, foldolt egy 10bb-s potban, erre nekem ez 100bb mínuszos hand az adatbázisban...

banoster
2020. márc. 11. 16:31

Na ezeket játék közben nem vettem észre, de visszanézve valóban nálam is vannak ilyenek.... Meg pl. sokkal nagyobb rake-et mutat a database a valósnál. Remélem utólag helyre lehet állítani az adatbázisban majd a hibás adatokat.
Nálam pl. olyan hand van, hogy a shorty-ra re-raise shove-oltam, foldolt egy 10bb-s potban, erre nekem ez 100bb mínuszos hand az adatbázisban...

Aha, ugyanez.

Buksisak
Válasz Admin kommentjére
2020. márc. 12. 17:15
Buksisak
Válasz Admin kommentjére
2020. márc. 12. 17:42

Na nekem sikerült helyreállítani. Exportáltam a rosszul rögzült session-öket, utána töröltem az adatbázisból. A fenti beta verziót elindítva vissza importáltam, amit már helyesen mutat!

Élő ügyfélszolgálat