Köszi!
Végül chat supporttal vetettem egyet. Mindenesetre fura, hogy nem csinálják meg, ha már szolgáltatnak Magyarországon és egy magyar supportot is fenntartanak.
Helló!
Egy napja csak 400 prémium asztalokat látok a "prémium tables" lobbyban, ma reggel a sima összevont ipoker lobbyban megjelentek 5max nl200/nl100 prémium asztalok is(de a prémium only lobbyban valamiért nincsenek ott) valakinek van infója, hogy mi történik? Bet365 oldalain semmit infót nem találtam email-t se küldtek.
Köszi
Helló!
Egy napja csak 400 prémium asztalokat látok a "prémium tables" lobbyban, ma reggel a sima összevont ipoker lobbyban megjelentek 5max nl200/nl100 prémium asztalok is(de a prémium only lobbyban valamiért nincsenek ott) valakinek van infója, hogy mi történik? Bet365 oldalain semmit infót nem találtam email-t se küldtek.
Köszi
Kérhető a Kedves Akadémiás Csapattól, hogy tudakolja meg a terem vezetőségétől a premium asztalok sorsát? Ahogy fentebb is említették, napok óta megszűntek létezni az NL10 és NL400 közötti premium asztalok. Mi áll a háttérben, ad-e hivatalos közleményt a terem a jelenre és jövőre nézve erre vonatkozóan? "Lehet új termet keresni?"
Kérhető a Kedves Akadémiás Csapattól, hogy tudakolja meg a terem vezetőségétől a premium asztalok sorsát? Ahogy fentebb is említették, napok óta megszűntek létezni az NL10 és NL400 közötti premium asztalok. Mi áll a háttérben, ad-e hivatalos közleményt a terem a jelenre és jövőre nézve erre vonatkozóan? "Lehet új termet keresni?"
Mi is lourker által leírtatakat tapasztaltuk. NL10 és NL400 között látszólag csak prémium asztalok érhetők el (a Cash lobby-ban), míg NL400 felett elérhetők a közös asztalok is.
Jeleztük már több alkalommal a teremnek a kérdést, egyelőre érdemi választ nem kaptunk. Amit reagálnak, mindenképpen megosztjuk itt is a válaszukat.
Azért annyira nem nagy cucc.
Régen sem lehetett hozzáférni a regular asztalokhoz, na jó akkor nl100-tòl hozzáfértél.
Így meg a saját poole-ban elég a rake.
Nem a regulár asztalokról volt szó hanem a prémium asztalokról. Buksisak arról kérdezett én is azokról írtam csak Admin félreértette.
@lourker
Köszönöm az infókat! Kiderült számomra, eddig nekem miért nem jelentek meg a keresett asztalok: a szűrőkben mindig is be volt állítva, hogy a 40bb buy-in alattiakat ne mutassa. A fene sem gondolta volna, hogy ezekre az 5maxokra 30bb a minimum.... Amúgy nagyszerűek ezek a fejlesztések!
prémium asztalokon csak fish van? vagy mitől prémium ?