Igen, ez általános probléma. Ezt a választ kaptam rá a supporttól:
"Magyarországon a póker kliens nem letölthető, ezért egy alternatív linken keresztül van hozzáférése a klienshez. Viszont ebben az esetben a fenti állítás igaz, hogy a store így nem elérhető. Ha szeretné felhasználni a bet coinokat, kérem, lépjen velünk kapcsolatba. A bet coinok 3 hónapig érvényesek csak, ezt kérem vegye figyelembe."
Köszi!
Mondjuk eddig nekem mindig gond nélkül ment most van fordult elöször, hogy nem tudom megnyitni, de akkor rájuk írok.
Eddig nekem is, pár napja csapták le, de nem csak nekem, a TH-ban is téma ez. Elszállt a HM2 is, nehéz idők járnak. :D
Hát igen, de hm2 legalább table finder "egyesével asztalra húzogatós" módszerrel működik még és trackel rendesen.
Store problémára nekem bevált ez a megoldás: "bank"-ra klikk, ott újra kéri a belépési adatokat, ezt követően működik a store!
Store problémára nekem bevált ez a megoldás: "bank"-ra klikk, ott újra kéri a belépési adatokat, ezt követően működik a store!
Örülök, hogy segíthettem! Véletlen vettem észre hogy egy ilyen "bankolás" után működött :p
Sziasztok!
Valaki aki esetleg nagyobb mennyiséget játszik számolgatta, hogy hány % RB-re jön ki pontosan a bónusz vásárolgatás ill. felfele hány %-nál van kb. cappelve és ez mennyi havi átlag rake-el lehet elérni?
Nekem kicsit 3k dollár(kb 2500eur) alatt havi átlag rake-nél 24,3%-ra jött ki az rb egy éves távot vizsgálva.
sziasztok
tud adni valaki egy linket, ahonnan lelehet tölteni a termet?