Admin
Válasz SötétEgér kommentjére
2014. okt. 14. 19:46

A bet365 alternatív allsport365.com címet a mai nappal blokkolták.

A bet365 a sportgiochi365.com cím alatt most is elérhető. Várhatóan pár napon belül elérhető lesz alternatív magyar cím alól is.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2014. okt. 15. 10:34

A bet365 immár elérhető az alábbi címről is:

365-808.com

krgabez
Válasz Admin kommentjére
2014. nov. 3. 20:57

Jelezném h a terem tájékoztatónál leírt vip juttatások már nem aktuálisak!

Charlie
Válasz krgabez kommentjére
2015. máj. 20. 8:02

Sziasztok, használ itt valaki hud-ot? Angol kliensel, többszöri újratelepítés, rendszergazdaként futtatással sem jelenik meg a C:/Poker/ mappában semmi, tök üres.
Nem tudok rájönni, hova menti HH-kat, support szerint sehova, ezek szerint nem lehet itt hm2-t használni?

jericho893
Válasz Admin kommentjére
2015. okt. 9. 13:27

Sziasztok!

1 hete igényeltem kifizetést a teremtől, eddig megérkezett 1-2 nap alatt, de most semmi. Ha írok nekik, akkor leráznak annyival, hogy nem adhatnak felvilágosítást, csak annyit, hogy felülvizsgálat alatt van a számlám és ez beláthatatlan ideig eltarthat. Amint a vizsgálat lezárult megkeresnek. Ez mind rendben van, de a kifizetésemet azért nem kellene visszatartani. Másnap volt mostanában ilyen problémája vagy csak velem csinálják ezt?

scigabacsi
Válasz Admin kommentjére
2016. márc. 2. 0:30

Ma este próbáltam a terembe belépni, és a login felületen a blokkoló szöveg jött be. Eddig működött rendesen. Ez is megoldható valahogy, úgy mint a fogadóoldal?

scigabacsi
Válasz Admin kommentjére
2016. márc. 2. 0:47

update: 365 napra tiltották

LordLepeny
Válasz scigabacsi kommentjére
2016. márc. 2. 9:00

Felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták ha Mo blokkol akkor nem is lesz lehetőségünk játszani ott.

Bár szerintem megoldják.

OldRknight
Válasz Admin kommentjére
2016. márc. 2. 10:52

Sziasztok!

Nálam még működik.

uav_online
Válasz LordLepeny kommentjére
2016. márc. 2. 11:04

Felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták ha Mo blokkol akkor nem is lesz lehetőségünk játszani ott.

Bár szerintem megoldják.

Miért ne lenne? Idáig is a blokkolások miatt változtatgatták az url-eket.

Élő ügyfélszolgálat