SRLG
Válasz Admin kommentjére
2016. ápr. 24. 9:02

ügyesen kell "csalni"-okoskodni :))

Köszi

nightfury
Válasz Admin kommentjére
2016. ápr. 24. 14:59

Maradt még iPoker terem amit nem blokkoltak everesten kivül?

OldRknight
Válasz nightfury kommentjére
2016. máj. 20. 17:05

Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy van egy függőben lévő kifizetésem pár napja, ami elég furcsának tűnt mert 24 óra alatt meg szokott jönni a pénzem.

Rákérdeztem a supportnál (angolnál és magyarnál is) és azt mondják biztonsági vizsgálat alatt áll a számlám. Azt mondták ez akár több mint 1 hónapig is eltarthat és egyéb információt nem adhatnak ki. Elég régóta játékosuk vagyok és eddig soha semmi probléma nem volt. Havi szinten mindig kiutaltam nagyobb összeget.

Nem vétettem semmit a szabályzat ellen, sima cg játékos vagyok. Azt szeretném kérdezni találkozott-e már valaki hasonlóval? Vagy ez valami kamu indok (mivel nyerő vagyok - más termekben is tiltottak ki nyerőket kamu indokkal pl 888) hogy ne fizessenek ki?

Ami viszont ***** nagy vicc hogy én erről semmilyen értesítést nem kaptam emailben hogy vizsgálat alatt állok.

SRLG
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 20. 18:11

Jártam már így többször is. Rendszeresen ******kodnak velem. A support hozzáértése meg nem ér 1ft-ot sem. (Y)

OldRknight
Válasz SRLG kommentjére
2016. máj. 20. 18:16

Jártam már így többször is. Rendszeresen ******kodnak velem. A support hozzáértése meg nem ér 1ft-ot sem. (Y)

És mennyi idő szokott lenni egy ilyen csodás vizsgálat?

Amúgy vicces hogy netán egy asztalra kerülsz egy csalóval és akkor vizsgálnak téged is és még Te nem jutsz a pénzedhez. Vicc.

SRLG
Válasz OldRknight kommentjére
2016. máj. 20. 20:09

1-1,5 hét körül szokott lenni nekem. De nem tudom nálad mit vizsgálnak, szóval igazából akármennyi lehet. A legszebb h nem tehetsz ellene semmit :)

Mac Hine
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 20. 20:15

Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy van egy függőben lévő kifizetésem pár napja, ami elég furcsának tűnt mert 24 óra alatt meg szokott jönni a pénzem.

Rákérdeztem a supportnál (angolnál és magyarnál is) és azt mondják biztonsági vizsgálat alatt áll a számlám. Azt mondták ez akár több mint 1 hónapig is eltarthat és egyéb információt nem adhatnak ki. Elég régóta játékosuk vagyok és eddig soha semmi probléma nem volt. Havi szinten mindig kiutaltam nagyobb összeget.

Nem vétettem semmit a szabályzat ellen, sima cg játékos vagyok. Azt szeretném kérdezni találkozott-e már valaki hasonlóval? Vagy ez valami kamu indok (mivel nyerő vagyok - más termekben is tiltottak ki nyerőket kamu indokkal pl 888) hogy ne fizessenek ki?

Ami viszont ***** nagy vicc hogy én erről semmilyen értesítést nem kaptam emailben hogy vizsgálat alatt állok.

Egy igazi sz@rrágó cég! Úgy néz ki holnap este én is jelentkezek majd egy ütős kis történettel tőlük, amit a világ legnagyobb sportfogadási oldalin is megfogok osztani, mert elképesztő ami ott történt velem!

Gaabeesz
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. máj. 21. 8:35

Ezekről a mocskos ge*ikről én is tudnék mesélni. Meg vágtak egy halom lòvéval, mindenféle bizonyíték stb nélkül.
De remélem a családjuk kezelésére költik a férgek .

Mac Hine
Válasz Gaabeesz kommentjére
2016. máj. 21. 13:17

Ezekről a mocskos ge*ikről én is tudnék mesélni. Meg vágtak egy halom lòvéval, mindenféle bizonyíték stb nélkül.
De remélem a családjuk kezelésére költik a férgek .

Én a történetnek fogok egy külön topicot indítani, csak szerintem mire mindent részletesen elejétől végéig leírok az lesz 3-4 óra, és nem tudom mikor fogok ennyire ráérni. Remélem a pókerakademia, mint a bet365 partnere nem fogja törölni, mert ami ott velem történt az valami egészen elképesztő!

T.A.F.K.A.R.
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 21. 13:18

addig valami rövid verzió?

Élő ügyfélszolgálat