saviola83
Válasz Admin kommentjére
2017. febr. 17. 16:27

Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni ismét. a helyzet hogy kb 1 hónapja volt gondom hogy a login gombra hiába kattintottam rá nem lépett be a kliensbe. Írtam nekik adtak másik honlap elérhetőséget mondták onnan töltsem le töröljem a böngészési előzményeket és magát a szoftvert is előbb majd úgy próbáljam meg ez akkor sikerült is. Most viszont ismét ezzel a gonddal küzködök 2 gépen is próbáltam és ismét nem tudok belépni. ismét írtam nekik felhívtak mondtak másik alternatív címet ismét megcsináltam azokat mint régebben de semmi nem használt nem tudok belépni. Próbáltam Zenmat-el is leszedni úgy sem sikerült. akinek hasonló gondja volt sikerült megoldania valami más formában? Nagyon megköszönném a segítséget!

lumpi
Válasz Admin kommentjére
2017. febr. 20. 14:12

Üdv.

Megoldódott azóta a problémád? Ugyanezzel a hibával küzködök én is. Ha igen pls írd meg milyen megoldást találtál.

dexterjacko
Válasz saviola83 kommentjére
2017. febr. 20. 15:34

Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni ismét. a helyzet hogy kb 1 hónapja volt gondom hogy a login gombra hiába kattintottam rá nem lépett be a kliensbe. Írtam nekik adtak másik honlap elérhetőséget mondták onnan töltsem le töröljem a böngészési előzményeket és magát a szoftvert is előbb majd úgy próbáljam meg ez akkor sikerült is. Most viszont ismét ezzel a gonddal küzködök 2 gépen is próbáltam és ismét nem tudok belépni. ismét írtam nekik felhívtak mondtak másik alternatív címet ismét megcsináltam azokat mint régebben de semmi nem használt nem tudok belépni. Próbáltam Zenmat-el is leszedni úgy sem sikerült. akinek hasonló gondja volt sikerült megoldania valami más formában? Nagyon megköszönném a segítséget!

Másik hálózatban volt hasonló probléma. Annyi különbséggel, hogy ott az egész login ablak fehér volt. Nos, ott akkor a vpn használata megoldotta a problémát.

saviola83
Válasz lumpi kommentjére
2017. febr. 20. 15:44

Üdv.

Megoldódott azóta a problémád? Ugyanezzel a hibával küzdök én is. Ha igen pls írd meg milyen megoldást találtál.

Sajnos nem. Az a gondom igazából hogy máskor is volt már hasonló de akkor ahogy leírtam is sikerült megoldanom. De most hiába javasolják mindenhol ezeket a megoldásokat semmivel nem sikerül. Próbáltam Zeenmate-el 2 böngészővel, virusírtó kikapcsolásával, Adblock kikapcsolással. Security Kissel de semmivel nem sikerült megoldanom. Tanácstalan vagyok.

misirulez
Válasz Admin kommentjére
2017. febr. 20. 16:05

Milyen oprendszered van ?

saviola83
Válasz misirulez kommentjére
2017. febr. 20. 16:15

Milyen oprendszered van ?

Ez a probléma egy régi laptopon jelentkezik amit bizonyos esetekben használok csak amikor nem jutok a rendes gépemhez és mivel ez elég régi így csak XP fut rajta. Ez lehet a gond? Csak mert eddig futott csak kb 3 hete jött elő ez a probléma.

misirulez
Válasz Admin kommentjére
2017. febr. 20. 16:27

nekem volt mindenféle baja a b365-nek sok random hulyeség és gyanítottam hogy ehhez a java v. flash alapú v. nem tudom milyen szoftvernek van köze. Aztán mióta átálltam w10-re semmi gond nincs.

Itt ez a "kattintok de nem történik semmi" is gyanús nekem kicsit.

SRLG
Válasz misirulez kommentjére
2017. jún. 13. 18:24

Login problem

Be tudtok lépni?

Miután beírom felh nevem + jelszavamat, rákattintok a "Login" gomb-ra nem történik semmi. Újratelepítés sem oldja meg a problémát. Support nem segít. Win 7-et használok.

feri78
Válasz SRLG kommentjére
2017. jún. 13. 19:14

Be tudtok lépni?

Miután beírom felh nevem + jelszavamat, rákattintok a "Login" gomb-ra nem történik semmi. Újratelepítés sem oldja meg a problémát. Support nem segít. Win 7-et használok.

Nekem már azt az ablakot sem tölti be ahol be kell írni a nevet meg a jelszót. Csak egy fehér ablak jön be.

Atesz1984
Válasz Admin kommentjére
2017. jún. 13. 20:18

Nekem is fehér a háttér. Nem tölti be a login részt.

Win10-m van

Élő ügyfélszolgálat