Mac Hine
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 21. 13:48

Élő fogadásom volt és azt találták ki, hogy én önkizárást kértem magamra.

Mac Hine
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 21. 14:02

Ja de ez úgy történt, hogy a chat ügyfélszolgálatossal beszéltem róla, hogy a fogadásból ki akarok szállni aznap... Erre én önkizártam magam... De ha lesz időm részletesen leírom.

T.A.F.K.A.R.
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 21. 14:37

ez így elég zavaros, majd talán a teljes verzióban tisztább lesz.

OldRknight
Válasz Gaabeesz kommentjére
2016. máj. 21. 14:42

Ezekről a mocskos ge*ikről én is tudnék mesélni. Meg vágtak egy halom lòvéval, mindenféle bizonyíték stb nélkül.
De remélem a családjuk kezelésére költik a férgek .

Írtam privátot.

Mac Hine
Válasz T.A.F.K.A.R. kommentjére
2016. máj. 21. 15:01

ez így elég zavaros, majd talán a teljes verzióban tisztább lesz.

igen, ez így az, de hidd el olyan történetet fogsz olvasni nemsokára, hogy azt fogod mondani, ilyen nincs. Lehet lesz 2-3 nap mire érkezek majd vele.

OldRknight
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 24. 17:07

Sziasztok!

Megjött a kiutalás, de arról semmi hogy miért volt vizsgálat alatt a számla, pedig ígértek írásos információt.

Mondom jó akkor beszélek supporttal mert szerintem jogom van tudni miért állt vizsgálat alatt a számlám. Erre elkezdi a supportos hogy megkaptam a kiutalást mert ők mindent rendben találtak, de még mindig vizsgálat alatt áll a számlám a pokeroldal üzemeltetője által!?!?! WTF?

Tudja valak hogy ha nem a bet365 akkor ki az üzemeltetője a bet365 pokernek? A playtech vagy ki?

Komolyan mondom ez egy kibaszott kabaré.

Zebirus
Válasz Admin kommentjére
2016. okt. 6. 20:50

A Bet365 pókerszoftvert lehetséges elérni VPN-en keresztül? Nekem eddig nem sikerült.

Piroslapos
Válasz Zebirus kommentjére
2016. okt. 6. 20:51

A Bet365 pókerszoftvert lehetséges elérni VPN-en keresztül? Nekem eddig nem sikerült.

Hanyagold a pókert

saviola83
Válasz Admin kommentjére
2016. dec. 30. 12:14

Ti be tudtok jelentkezni a kliensbe?

monsterszilard
Válasz Admin kommentjére
2016. dec. 31. 6:01

nekem sem engedi

Élő ügyfélszolgálat