psycho
Válasz 8rambo8 kommentjére
2011. máj. 17. 13:09

én is ez miatt levelezek velük két napja. de nehéz online support nélkül. fél nap mire válaszolnak. meg a hud se jelenik meg. pedig importalja a handeket. csináltam új foldert is úgyse ment. rálehet bírni a HM hogy megjelenítse a hudot?

Máshova menti a handhistorykat:
C:\Users\User\P5JavaClientSettings

8rambo8
Válasz psycho kommentjére
2011. máj. 17. 13:16

en a document and settingsben talaltam P5JavaClientSettings . ide mentette. importal is innen handeket csak a hud nem jelenik meg. probaltam innen atmasolni betfair instalaciohoz. nyitottam egy uj mappat . onnan is huzza a handeket de hud sehol. angolul menti a HH az se lehet gond. user mappa nekem nincs sehol. vagy az rejtett fajl?

mkrisz
2011. máj. 17. 13:43

en a document and settingsben talaltam P5JavaClientSettings . ide mentette. importal is innen handeket csak a hud nem jelenik meg. probaltam innen atmasolni betfair instalaciohoz. nyitottam egy uj mappat . onnan is huzza a handeket de hud sehol. angolul menti a HH az se lehet gond. user mappa nekem nincs sehol. vagy az rejtett fajl?

a megoldás, legalábbis nekem bejött :Problem with Hud on Betfair - Holdem Manager Forums
Azaz verziófrissítés, és a 4-es pontban megadott fájlok kitörlése a HM könyvtárából. Újra meg kell adni a HUD preferenciákat, de utána jó lesz.
Más: erre a 40%-os dologra én sem jelentkeztem külön, akkor nem is él?Hol tudom egyáltalán ezt követni, vagy mikor írják jóvá?

8rambo8
Válasz mkrisz kommentjére
2011. máj. 17. 13:45

köszönöm megpróbálom

Zoleee
Válasz mkrisz kommentjére
2011. máj. 17. 16:04

a megoldás, legalábbis nekem bejött :Problem with Hud on Betfair - Holdem Manager Forums
Azaz verziófrissítés, és a 4-es pontban megadott fájlok kitörlése a HM könyvtárából. Újra meg kell adni a HUD preferenciákat, de utána jó lesz.
Más: erre a 40%-os dologra én sem jelentkeztem külön, akkor nem is él?Hol tudom egyáltalán ezt követni, vagy mikor írják jóvá?

Megkérdeztük, tudomásunk szerint mindenkinek jár aki április 30-ig regisztrált. Csak azt tudjuk elképzelni, hogy a supportos félreinformálta Zoliii-t. A promóció hivatalos kiírásban mi nem találtunk e-mail küldésre felszólító részt.

Zoliii
Válasz Zoleee kommentjére
2011. máj. 17. 19:17

Nekem sem azt írta, hogy e-mailt kellett vna küldenem, hanem , hogy a honlapjukon rákattintani arra a kur*a "opt in" szövegre. Az összes többi promónál (pl.wsop 6 shooter) rá is kattintottam mivel elfogadja ugye ápr.30 után is. De ennél a 40% cb promónál még akkor nem jutott eszembe, mivel sehol se volt feltüntetve, hogy jelentkezni kell még külön is rá és mivel új vok náluk ezért... de ezek szerint nem vagyok egyedül

8rambo8
Válasz Zoliii kommentjére
2011. máj. 17. 19:43

en mar masodik mailben kerdeztem oket de sose arra valaszolnak amit kerdezek.

legalabb mar a hud megy. kosz a segitseget. fel delutanom rament de mar muxik. 5 pont nyiss meg egy CG asztalt probanak XD hat nem ment vagy 2 oran keresztul gondoltam megprobalom sng asztalon azon megy. de az a fontos. na mennyek tolni mert ket hettel levagyok maradva raceval.

Tibibacsi
2011. máj. 17. 23:32

Zoliii-hoz hasonló problémám van.
Árprilis 29.-én fizettem be a terembe, nem szólt senki, akadémián sem volt feltüntetve, hogy 30.-án éjfélig egy külön ablakban fel kell iratkozni (ráklikkelni az "opt-in" szövegre) erre a 40% valueback promóra. Márpedig a Zoliii-nak adott Betfair válasz alapján fel kellett volna.
Az akadémiára kitett tájékoztatás alapján, április 30-ig csupán regisztrálni és befizetni kellett a terembe ehhez a promócióhoz.
Lehet hogy a support beszél hülyeséget, de az is lehet hogy ti akadémiások nem értitek miről beszélünk Zoliii és én.
Én kérném tőletek, hogy név szerint kérdezzetek rá erre a 40% valueback-re a mi esetünkben, ne a rakeback kifizetésnél derüljön ki hogy mégiscsak gond van.

Tibibacsi
Válasz Tibibacsi kommentjére
2011. máj. 18. 0:00

"Ami a 40% cashback ügyet illeti, még arra nem kaptunk választ, te kifejezetten kértük, hogy minden pókerakadémiás játékos aki április 30-ig regisztrált a hiányzó e-mail ellenére is kapja meg a cashbacket. Főleg annak tekintetében, hogy se a Pókerakadémiát se a játékosokat nem informálta a Betfair kellően arról, hogy külön még egy e-mailt is kell küldeni az angol supportnak"

Az a lényeg hogy senki nem beszélt arról hogy e-mailt kellett volna küldeni a promóhoz. A mi esetünkben az "opt-in"-re való ráklikkelés maradt el, erre kéne rákérdezni a Betfair-nél.
Mert mint utólag kiderült, a központi racek-en sem vehetünk részt amennyiben külön nem "opt-in"-eljük őket egyenként a Betfair weboldalán.
Ez kicsit hosszú lett, de remélem érthető a problémánk.

8rambo8
Válasz Tibibacsi kommentjére
2011. máj. 18. 0:07

nalam is ugyanez van. 29. en regisztraltam. irtam suportnak de kerulik a valaszt. Te amugy is termelsz annyit hogy 40% ot elerd nem?

Élő ügyfélszolgálat