Betfair bónusz rendszer
Az lenne a kérdésem, hogy ha ebben a hónapban eljutok mondjuk ezüst fokozatig, de nem váltom be a Player pontjaimat cash voucherre, akkor azok megmaradnak? Így a következő hónapban ha mondjuk eljutok aranyig akkor az ebben a hónapban termelt pontoknál is 3x lesz a szorzó? Vagy nullázódnak a pontok minden hónapban?
szevasztok. akademias racere nem kellett kulon jelentkezni? mert mar fent kellene lennem a listan de nem latom a nevem.
Sziasztok!
Store pointjiamból szoktam 10$-eke vásárolni ez oké, hogy mire való de a másik kettőt nem vágom:
Player pointból van 854. (ez csak a race miatt fontos?)
Betfair pointból 3053 discount rate 4%
Ez a kettő mire jó?
Illetve mit jelent az, hogy "player point to next Booster 146, player point to reach gold 446, ez ok de ennek még ebben a hónapban kell teljesülnie?
hány $ rake, hány player point?
Üdv,
Misi
Ma jött valami +pénz a számlámra. Ez lenne az a 40% cashback amit írtak, hogy május június hónapban jár ha időben regisztrálok? Más is tapasztalt ilyet?
Ma jött valami +pénz a számlámra. Ez lenne az a 40% cashback amit írtak, hogy május június hónapban jár ha időben regisztrálok? Más is tapasztalt ilyet?
nekem is jött valamennyi. az volt az érdekes hogy meg 29. en. furcsáltam egy kicsit de pénznek mindig örülünk :)
nem tudja valaki ha bónusz idő alatt utalok le zsét akkor bukom a maradék bónuszt?
Sziasztok!
4asztal SH CG-n kb. hány hand megy le egy óra alatt?
Köszi
Sziasztok!
4asztal SH CG-n kb. hány hand megy le egy óra alatt?
Köszi
Nem tudjátok, hogy hova menti a Betfair mostanság a HH-kat?
Az istennek nem akarja importálni a HM. Kösziii!
Sziasztok!
Tudna valaki felvilágosítást adni a regisztrációs bónuszró? Az érdekelne hogy egy összegben fizetik -e ki, ha igen akkor mi a helyzet ha nem sikerül teljesen kijátszani? A másik az hogy itt a választásom befolyásolja -e a későbbiekben a rakeback mértékét?
Kösz