depositnál euróba van megadva az összeg, közbe meg $ alapú az egész
most akkor hogy is van ez?
Euróban kerül az összeg az alapszámládra. Innen utalhatsz a pókerszámládra. Az alapszámla mindig euróban van, a pókerszámlád pedig dollárban. A konverziós ráta minden nap megállapításra kerül. Ezzel a rátával megy a konverzió mindkét irányba. Napon túl lehet ezen nyerni vagy veszíteni az aktuális devizaárfolyamoknak megfelelően, de ha a pókerszámládra utalod és 1 perc múlva ugyanazt vissza, akkor ugyanannyi euró lesz az alapszámládon mint volt.
Race
Hali!
Nem lesz több race?
Privát race a következő hetekben sajnos nem indul, de jó hír, hogy nyolc új központi race-en vehettek részt ebben a hónapban a Betfriends-en.
Cash race-ek: június 1 - 30.
- 5000$-os Race Steel, Bronze és Silver játékosoknak. 1. díj: 1000$. Utóbbi hónapok tanulsága szerint ehhez kb. 60000 iPoint szükséges. Több hónapra visszamenőleg megtekinthetők az eredmények.
- 10000$-os Race Gold, Platinum és Platinum Elite játékosoknak.
Bővebb információkat itt olvashatsz.
Double or Nothing SNG versenyek: egyhetes race-ek (június 8 - 14 és június 15 -21).
- 1. kategória: 1$ - 5$-os nevezési díjú versenyek. Mindkét héten az első 150 játékost díjazzuk, az 1. helyezett 750$-t nyer, a verseny összdíjazása több, mint 6500$.
- 2. kategória: 10$ - 30$-os nevezési díjú versenyek. Mindkét héten az első 75 játékost díjazzuk, az 1. helyezett 2500$-t nyer, a verseny összdíjazása több, mint 15000$.
- 3. kategória: 50$-os vagy annál nagyobb nevezési díjú versenyek. Mindkét héten az első 50 játékost díjazzuk, az első díj 5000$, a verseny összdíjazása több, mint 45000$.
Bővebb információkat itt olvashatsz.
A double or nothing race alatt szerzett pontok számítanak a Betfriends cash race-ben is.
A versenyek mellett igénybe vehető:
- azonnali Silver VIP szint emelés (e-mail login névvel a hungary@betfriends.com címre)
- gyorsított VIP szint emelés
- $20 / 1000 iPoint-os first deposit bónusz és hasonló rátájú reload bónuszok
Regisztráció itt. Kampány kód: akademia8.
Üdv!
Korábban játszottam a nextpokeren, de a betfriendsre még nem fizettem be, sőt, még be sem léptem az accomra. A kérdésem a következő: származik még valami előnyöm abból, hogy régen volt nextes accom (volt valami különleges bónuszkód ami rögtön gold szintet ad ha jól emlékszem), vagy az a hajó már elúszott?
Köszi előre is!
Üdv!
Korábban játszottam a nextpokeren, de a betfriendsre még nem fizettem be, sőt, még be sem léptem az accomra. A kérdésem a következő: származik még valami előnyöm abból, hogy régen volt nextes accom (volt valami különleges bónuszkód ami rögtön gold szintet ad ha jól emlékszem), vagy az a hajó már elúszott?
Köszi előre is!
Üdv!
Köszi előre is!
lsd előző hozzászólás! :mad:
Abban a hozzászólásban nem szerepelt, hogy csak az új számlanyitóknak, vagy a régieknek is szól-e a dolog. Elnézést, hogy nem jöttem rá magamtól, így mindenesetre rákérdeztem mégegyszer. Legközelebb körültekintőbb leszek.
üdv
Double Up Race
Ma indul a Betfriends-en az első "dupla vagy semmi" sit and go verseny.
A verseny kétszer egy héten át tart és az összdíjazása körülbelül 95000$. Dönthetsz úgy, hogy már ma indulsz az első versenyen, de a jövő hétfőn induló második egyhetes Double Up versenyen is indulhatsz.
Részletek itt .
A Double Up Race mellett igénybe veheted a Pókerakadémia játékosai számára elérhető kiemelt bónuszt, valamint a Betfriends központi Cash Race-en és a Betfriends más promócióin is indulhatsz.