Ha majd erre jársz:)
Még a NextPokeres időből van accountom,nem fizettem be még ide(ha jól emlékszem):),de már volt pénzem(sőt mozgás is volt) a Betfriendes számlámon.Jár még az FD bónusz(néztem a múltkor,és a bónuszok közt volt FD bónusz lejárt határidőkkel),ha befizetek?
Igen, természetesen igényelhető minden bónusz függetlenül attól, hogy volt-e nextpokeres számlád vagy nem.
Szeretnék befizetni,és kivenni az FD bónuszt.A Nextpokeres időkből van accountom,és látom,hogy a bónuszaim menüpontnál van egy aktív FD bónuszom,2009. 04. 01.-es dátummal.Most akkor mi van,még be se fizettem(amióta Betfriends lett a Nextpoker)?
Másik,a szintlépéssel kapcsolatban,írni kell vagy automatikus(persze most az akadémiás kedvezményes szintlépésre gondolok,most látom már nincs kiírva a teremleírásnál)?
most látom már nincs kiírva a teremleírásnál)?
Szerintem kint van:
"Exkluzív gyorsított VIP szint emelkedés:
*
A magasabb VIP szint elérése esetén írj emailt a hungary@betfriends.com címre, és azonnal az új szinten folytathatod a játékot"
Nem erre gondoltam.Ha jól emlékszem magasabb vip szinten lehetett kezdeni,mint az alap.
Szeretnék befizetni,és kivenni az FD bónuszt.A Nextpokeres időkből van accountom,és látom,hogy a bónuszaim menüpontnál van egy aktív FD bónuszom,2009. 04. 01.-es dátummal.Most akkor mi van,még be se fizettem(amióta Betfriends lett a Nextpoker)?
Másik,a szintlépéssel kapcsolatban,írni kell vagy automatikus(persze most az akadémiás kedvezményes szintlépésre gondolok,most látom már nincs kiírva a teremleírásnál)?
A bónusz nem tévedés, általában a Betfriends-hírlevelekben is javasolni szoktuk, hogy "időről időre nézzétek meg a bónuszegyenlegeteket, hátha történt rajta változás".
Néhány hónapja a kisebb téten játszó játékosok a szokásos 20$ / 1000 iPoint helyett 5$ / 250 iPoint-os FD bónuszt is kérhetnek, ami nagyobb biztonságot ad a kisebb egységek miatt, ezt is lehet külön igényelni. A feltételek hasonlóak: 200%, max. 600$.
Emellett az automatikus VIP szint emelés is igaz: egy emailért vagy privát üzenetért cserébe továbbra is Gold (4-es) VIP szintről indulhat minden Pókerakadémiás játékos.
Gold szinten 20$/1000pp az kb milyen rb-nek felel meg?
Gold szinten 20$/1000pp az kb milyen rb-nek felel meg?