Most már látom, igaz 01.21-én lett aktiválva, én csak 27-én fizettem be, de a többi stimmel:)
Értem, ebben az esetben SnG-kel is harcba lehet szállni a versenyen.
Köszönöm a gyors választ.
Csak nem? :D
Igen, sit and go-zni is lehet.
Bónusz ügyben kérek mindenkit, akinek úgy néz ki, hogy lassan lejár, hogy írja meg emailben vagy pü-ben a login nevét és a lejárati dátumot (vagy az aktiválás dátumát + napok számát). Ritka esemény, hogy lejár, de Buktar-nál lehet, hogy az volt a gond, hogy még az ongame-es Next regisztrációd bekavart valamiért, mert a Betfriendst is megnézted és elkezdtél játszani.
Buktar: Neked nem kell külön emailt írnod, mert nemrég elküldted a login neved a Betfriendsnek és így tudok az üzenetre hivatkozni.
A VIP szint emelést tudtommal már csak jövő héten kezdi a terem. Elképzelhető, hogy akiknek már fent van a számlája 3-as VIP szinten, a hónapváltással visszacsúszik ha nem játszott, de semmi gond, újra aktiválja az angol support a hónap elején. Hátrányt nem szenvedtek másokhoz képest, mert februárra mindenkit egyszerre aktivál a terem.
Nem a lobby -ban található VIP pontok után kapjuk a bónuszt?
Tegnapi nap alapján kb. a VIP pontok 1/3 -át kaptam meg ipontokban. És a weblapon ez szerepel a bónusznál.
Update: éppen most kaptam egy adag bónuszt. Most már semmit sem értek. :)
A FD bonusz mikor lesz aktív?
Befizettem 2000 Eurót, de a bonuszaimnál nincs semmi.
A FD bonusz mikor lesz aktív?
Befizettem 2000 Eurót, de a bonuszaimnál nincs semmi.
A weboldalon is nézted?
Akkor ez a race elszállt nekem! :(
ceewyl: ipokerre mereszkedsz?
ceewyl: ipokerre mereszkedsz?