buktar
Válasz buktar kommentjére
2009. febr. 2. 13:29

Lesz VIP szint emelés?

Van akinek megemelték?

ceewyl
2009. febr. 2. 13:31

Lesz VIP szint emelés?

Van akinek megemelték?

Még nem, de gondolom a központnak van egyéb dolga is, a januári cash racek sincsenek befejezve.
Eddig minden gyorsan ment, biztos ez is meglesz pár napon belül. ;)

lion
Válasz ceewyl kommentjére
2009. febr. 2. 16:46

Hali

Ígéret szerint rögtön emelik, aztán azt mondták, csak februárban, akkor most már hajrá! hogy a központnak mi egyéb dolga van annak mi köze ehhez??
sajnáljam talán a sok dolog miatt:)

Betfriends
Válasz lion kommentjére
2009. febr. 2. 17:48

A VIP szint emelésről... a folyamat úgy néz ki, hogy jelzitek a support címre egy kérdés megválaszolásával (a kiírás szerint még helyes válaszra sincs szükség csak válaszra... :)), a support címről elkerül a kérésetek a login nevetekkel a poker menedzserhez, aki néhány órán belül továbbítja a kérést az iPoker hálózatnak. Valamilyen oknál fogva az iPoker csak 1 munkanap múlva teljesíti a VIP szint emelést.

A hónap végén emellett újraszámolja a rendszer a VIP szinteket, és aki nem játszott az előző hónapban, annak a 0 pontja miatt visszakerül az 1-es VIP szintje. Ezt kivédendő a póker menedzsernél megvan a silver játékosok teljes listája, amit már továbbított az iPokernek.

Remélem, minél hamarabb felkerül a VIP szintetek.

Az esetleges kellemetlenségekért elnézéseket kérek.

Betfriends
Válasz Betfriends kommentjére
2009. febr. 2. 18:05

Viszont jó hírem is van: megkérdeztem a supportot és már elkezdődött a 2000, 5000 és 10000 dolláros globális cash race (a 400000 dolláros Febonanzáról nem is beszélve).

Silver VIP szinten az 5000 dolláros globális race-ben vesztek részt. A Silver szint a legmagasabb szint, ami ehhez a cash race-hez tartozik. Azt kell róla tudnotok, hogy ez nagyon jó lehetőség. Mire alapozom ezt?
- a nagyon sokat termelő játékosok bekerülnek 1-es VIP szinten és egy hónap után felkerülnek egy jó magas szintre, tipikusan átugorva a 2-es és 3-as szintet
- aki a 2-es és 3-as VIP szinten volt az élmezőnyben, az feljebb kerül a következő hónapra
- aki az 1-es VIP szinten volt és felkerült 2-es vagy 3-as szintre, valószínűleg nem egy rake machine...
- a januári race-t 69 ezer ponttal meg lehetett nyerni, ami napi átlag 2250 pont 1000 dollárért cserébe. 700 dollárért 50000 pont, 500 dollárért kb. 43000 pont, 200 dollárért pedig kevesebb, mint 25000 pont kellett. A február az év legrövidebb hónapja, így a pontokat lehet arányosítani.

Fontos technikai megjegyzés: hiába nem vagytok még silver VIP szinten, az e hónapban szerzett összes pontotok abba a globális cash game versenybe számít bele, amelyik VIP szinten befejezitek a hónapot. Tehát pl.:
- 8000 VIP pontot szerzel február 1 és 2 között az 1-es VIP szinten és
- 42000 VIP pontot szerzel február 3 (remélhetőleg a 3-a reális) és 28 között
akkor a 3-as VIP szintnek járó 5000 dolláros cash versenyen 50.000 pontod lesz a leaderboard-ban.

buktar
2009. febr. 2. 18:31

Köszi az infót!

A weblapon fenn lesz az aktuális állás?

szigma
2009. febr. 2. 20:23

Szia!
Nextpokernél volt regisztrációm, befizetésem nem. Csak egy free miatt regisztráltam, már arra sem emlékszem melyik oldalról.
Hálózatváltás óta be sem léptem.
Be tudok kerülni valahogy pokerakademia alá?
Ha nem milyen lehetőségem van bónuszra?

Betfriends
2009. febr. 2. 20:30

Igen. Általában (kevés kivételtől eltekintve) minden munkanapon frissül a weboldalon a globális cash game verseny állása.

szigma: írd meg a login neved privát üzenetben és továbbítom a supportnak a kérésed.

BenkiQB
2009. febr. 3. 16:49

Igencsak szemezek a teremmel :) Megjön a kiutalásom aztán jövő hét elején azt hiszem belevágok. Szimpatikus ez a gyors "Betfriends"-es segítségnyújtás :) Van kérdésünk bőven.

Jól értelmeztem hogy itt egyfajta végtelenített bónusz van?

lion
Válasz BenkiQB kommentjére
2009. febr. 3. 17:16

Hali
Felemelték a szintem, elnézést ha türelmetlen voltam.
köszi

Élő ügyfélszolgálat