Hát... jah, érdekes, termeltem vagy 600$-raket és 0% cashback van rá az első hónapban? :O :S
Helló!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy tegnap előtt próbáltam eszközölni egy kiutalást a Betssonról, de tegnap jött egy e-mail a supporttól, hogy küldjek el egy képet egy közüzemi számláról, valamelyik okmányomról, valamint valamilyen képet a Moneybookers Statement-ről. Ez utóbbit nem vágom. Gondolom bejelntkezve kell egy screenshot valahonnan... Légyszi segítsetek, hogy miről is kellene képet csinálnom! Ja, és ha nem a nevemre érkeznek a számlák, így is elküldhetek az egyikről egy képet, azaz elfogadják azt is? Köszi előre is!
Gondolom mb acc infos oldalról kell kép, amin látszik a neved, email címed stb. Nem gond, ha nem a nevedre érkeznek a számlák, csak a lakcímnek kell megegyezni.
Köszönöm szépen!
kifizetésnél adódhat gond abból, hogy a moneybookers amiről befizettem nem az enyém hanem egyik családtagomé? a lakcímünk megegyezik, csak ugye nevünk más. ha tudom, hogy ilyeneket kell küldeni akkor az enyémről fizetek be, de sajnos már mindegy.
előre is köszi
fd bonusz
üdv!
az lenne a kérdésem, hogy mi a tapasztalat az fd bónusszal kapcsolatban...
Milyen téten, és kb. hány hand alatt sikerült kiírni, illetve ezzel az 1600-as variációval kapcsolatban mit kell tudni...?
köszi!
Sziasztok!
Valaki be tudná nekem ide írni, hogy a Betssonon milyen a vakstruktúrája egy normál sebességű HU sng-nak?
Köszi
10/20, 15/30, 25/50, 50/100, 75/150, 100/200, 100/200 +ante, 200/400 +ante.
15 perces szintek vannak a normálon, a turbón 3 percesek.
köszi szépen!
Akkor asszem betámadom...Van még ez az ezres bónusz is, ugye?
Sziasztok !! Segitseget szeretnek kerni akademiatol nem teljesen vagyok benne biztos h jol regisztraltam (pedig probaltam:)) szoval a 100% bonuszt szerettem volna kivalasztani viszont nem talaltam meg h hova potyogjem be a BE1000 et a felhasznalom elkuldtem es a be1000 utani regisztracios linket hasznaltam, igazabol a januari rake race nem erdekel viszont a februari fog es nyilvan a first depo erdekel. REndben vagyok vagy lehet rajtam segiteni?