Csak nekem vannak rendszeresen gondjaim a Poker Pulse bónuszokkal? Először nem kaptam meg a 2-es párral való vereségért, valamint a 200-as cold streakért, írtam nekik, küldtem hand history-t, stb., azóta semmi. Most kaptam két másikat, egyiket 555 handes AA-mentességért, másikat szintén 200-as cold streakért (igen, állat a lapjárásom mostanában :D), aktiváltam az egyiket, de nem jelent meg, hogy folyamatban van a bónusz. Mondom kipróbálom, hogy tudom-e aktiválni a másikat, mert elvileg ha az első sikerült, akkor nem fogja hagyni. Nos, mégis engedte, és az sem jelent meg. Ez így már összesen 20$, ami közel egy beülő a szintemen, ami kezd jelentős lenni. Valaki?
Csak nekem vannak rendszeresen gondjaim a Poker Pulse bónuszokkal? Először nem kaptam meg a 2-es párral való vereségért, valamint a 200-as cold streakért, írtam nekik, küldtem hand history-t, stb., azóta semmi. Most kaptam két másikat, egyiket 555 handes AA-mentességért, másikat szintén 200-as cold streakért (igen, állat a lapjárásom mostanában :D), aktiváltam az egyiket, de nem jelent meg, hogy folyamatban van a bónusz. Mondom kipróbálom, hogy tudom-e aktiválni a másikat, mert elvileg ha az első sikerült, akkor nem fogja hagyni. Nos, mégis engedte, és az sem jelent meg. Ez így már összesen 20$, ami közel egy beülő a szintemen, ami kezd jelentős lenni. Valaki?
mik ezek a pulse bónuszok ? még nem hallottam róluk
Vicc most már... 6 bónuszt nem kaptam eddig meg, az utolsó kettő már egyszerűen meg sem jelent a lobby-mban. Ez már több mint 1 beülő. Az a legjobb, hogy küldtem nekik Hand History-t, hand ID-vel, mindennel, leírtam mikor voltak a bad streakek, és még választ sem kaptam...
engem meg nem enegd befizetni..ha a befizetésre kattintok állandóan azt dobja ki, hogy a kért oldal nem található...van magyar nyelvű ügyfélszolgálat?
nincs magyar support de forditsd le amit akarsz szövegforditóban. megártik.
Most azt írták, hogy azért nem kapok Poker Pulse bónuszokat, mert már 5-öt kaptam. Ez okés, csak ezt valahol azért leírhatnák, mert én nem igazán találom ezt a szabályt a honlapon.
Tisztelt Admin!
A mai napon regisztráltam a betson-ra még nem fizettembe, nem pókerakadémiás linkekn keresztül el lehetne-e valahogy intézni, hogy a regisztációmat a pókerakadémiához csatolják?
Most töltöttem le a termet. Indításkor nem csatlakozik a szerverre. Azt írja próbáljam később. Másnál fut a kliens vagy nálam van valami probléma?
Most töltöttem le a termet. Indításkor nem csatlakozik a szerverre. Azt írja próbáljam később. Másnál fut a kliens vagy nálam van valami probléma?