kocka21
Válasz klagyi kommentjére
2010. ápr. 8. 8:16

Komoly :) Te mit játszanál négy 70/0/0 stattal rendelkező ellenfél ellen? Dobni semmit nem dobnak, inkább flopot nézek velük olcsón, és persze minél többször.

Szecsa példahandje még csak nem is extrém eset :)

Ott a helyem! Asszem, jövő héten költözök.

kocka21
Válasz paulbig kommentjére
2010. ápr. 8. 8:19

Igaz a kérdés nem témába vág, de Sony Braviája van barátnőmnek, gyönyörű képe van, 3 éves a TV és sok újabb TV megjelenítését veri :)

kocka21: Én nem tudom elképzelni, hogy az 1000 dolláros bónuszt kilehetne pörgetni 20-on 2 hónap alatt bwinen :S Nem tudom, most milyen a bónusz struktúra, de a régivel (lehet ez van most is :D) 20-on, 500 dollár kipörgetés lenne reális. De lehet tévedek.

Akkor mega grind lesz. Kezdek NL20-on, és ha minden OK, akkor az első havi bónusszal már lesz annyi a rollom, hogy NL30-ra fellépjek. Még jó, hogy itt ilyen sűrűn vannak a limitek.

Polacheck
Válasz kocka21 kommentjére
2010. ápr. 8. 9:04

Ott a helyem! Asszem, jövő héten költözök.

Azért arra készülj, hogy az 5max és az ilyen játékosok iszonyatos varianciát foglalnak magukban, 10-20 BI-s swingek mindennaposak, ráadásul át is kell állni egy normálisabb terem után erre a játékra.

Szóval ne tervezz azzal, hogy az első héten szétnyered magad.

kocka21
Válasz Polacheck kommentjére
2010. ápr. 8. 9:07

Azért arra készülj, hogy az 5max és az ilyen játékosok iszonyatos varianciát foglalnak magukban, 10-20 BI-s swingek mindennaposak, ráadásul át is kell állni egy normálisabb terem után erre a játékra.

Szóval ne tervezz azzal, hogy az első héten szétnyered magad.

Igen a varianciára már készülök lélekben, ez a sok fish-sel együtt jár. A barátnőmnek is mondtam, hogy legyen nagyon türelmes velem. :D

Cseguevara
2010. ápr. 8. 9:27

Igen a varianciára már készülök lélekben, ez a sok fish-sel együtt jár. A barátnőmnek is mondtam, hogy legyen nagyon türelmes velem. :D

Nagyon kiváncsi leszek, hogy ha a starsos játékodat hozod, az hány bb/100-at fog eredményezni bwinen.

kocka21
Válasz Cseguevara kommentjére
2010. ápr. 8. 9:38

Nagyon kiváncsi leszek, hogy ha a starsos játékodat hozod, az hány bb/100-at fog eredményezni bwinen.

Na arra én is. Bár biztosan nem ugynazt fogom játszani. Nem hiszem, hogy a 80 körüli cbet túl egészséges lenne bwin-en.

Polacheck
2010. ápr. 8. 9:39

Na arra én is. Bár biztosan nem ugynazt fogom játszani. Nem hiszem, hogy a 80 körüli cbet túl egészséges lenne bwin-en.

Nekem olyan 60 körülre esett vissza.

kocka21
2010. ápr. 8. 9:39

Nekem olyan 60 körülre esett vissza.

Előfordul azért néha, hogy cbet-re dob mindenki?

Polacheck
2010. ápr. 8. 9:41

Előfordul azért néha, hogy cbet-re dob mindenki?

Sokway potokban ritkán cbetelek airrel, az semmiképpen nem +EV. Itt meg minden második parti sokway.

paulbig
2010. ápr. 8. 9:46

Hát igen, sokszor leszel 3-4 way potban az 5 fős asztalokon. Látni fogsz sok szép csodát, limp raiset, majd alig mered dobni floppon a TPTK-t 2 allinelő ellen, mert legtöbbször elől leszel, az x.edik párjuk ellen :D

"Előfordul azért néha, hogy cbet-re dob mindenki?" - Természetesen, amikor nálad a nuts, de néha akár T high-jal is végigcallolnak :)

Élő ügyfélszolgálat