Hello! Nem értem ezt a kitiltást .2 hete töltöttembe pénzt a netelleről.Minden nap vannak magyar versenyek!
sziasztok. veletek is volt már ilyen?
regisztráltam a terembe, természetesen a saját adataimmal. elküldtem nekik a személyi igazolványomat (elejéről is készítettem egy képet, illetve a hátuljáról is) majd pár óra múlva kaptam egy üzenetet, hogy "az ellenőrzéshez feltöltött dokumentumok egy másik személyhez köthetők. Számlája biztonsága érdekében csak Önnek szabad hozzáférnie a számlához.
Ennek tükrében kérjük, adjon magyarázatot az esetről, és igazolja, ki játszik a számlán?" stb stb
még 1x természetesen a regisztrációnál saját adatokat adtam meg, illetve a személyi is az enyém. ezt eljátszottuk még háromszor és mindig ezt a sablon szar szöveget kapom meg. nem válaszolnak rendesen, hogy mi a probléma? szerintetek ilyenkor mégis mit tehetek?
sziasztok. veletek is volt már ilyen?
regisztráltam a terembe, természetesen a saját adataimmal. elküldtem nekik a személyi igazolványomat (elejéről is készítettem egy képet, illetve a hátuljáról is) majd pár óra múlva kaptam egy üzenetet, hogy "az ellenőrzéshez feltöltött dokumentumok egy másik személyhez köthetők. Számlája biztonsága érdekében csak Önnek szabad hozzáférnie a számlához.
Ennek tükrében kérjük, adjon magyarázatot az esetről, és igazolja, ki játszik a számlán?" stb stb
még 1x természetesen a regisztrációnál saját adatokat adtam meg, illetve a személyi is az enyém. ezt eljátszottuk még háromszor és mindig ezt a sablon szar szöveget kapom meg. nem válaszolnak rendesen, hogy mi a probléma? szerintetek ilyenkor mégis mit tehetek?
Mi ez a gusztustalan 4,9%-os fee Skrill be/kifizetésnél?
Sziasztok!
A mygame oldalt nálatok sem tölti be a kliensből?
Sziasztok!
A mygame oldalt nálatok sem tölti be a kliensből?
Más sem tud loginolni a BWIN be?
A promotions fülön nektek is eltünt az a menüpont ahol a rewards rakebackhez gyüjtött pontokat lehetett megnézni? Magyarán a bwin kivezette a rakebacket?
A promotions fülön nektek is eltünt az a menüpont ahol a rakebackhez gyüjtött pontokat lehetett megnézni? Magyarán a bwin kivezette a rakebacket? :o
Így 2023-ban kik játszanak még Bwinen, és mi a vélemenyük róla? (Játékosok, kifizetések stb.)