csucsy88
Válasz Blatand kommentjére
2021. márc. 16. 8:17

Hello! Nem értem ezt a kitiltást .2 hete töltöttembe pénzt a netelleről.Minden nap vannak magyar versenyek!

3csfish123
2021. máj. 9. 21:36

sziasztok. veletek is volt már ilyen?
regisztráltam a terembe, természetesen a saját adataimmal. elküldtem nekik a személyi igazolványomat (elejéről is készítettem egy képet, illetve a hátuljáról is) majd pár óra múlva kaptam egy üzenetet, hogy "az ellenőrzéshez feltöltött dokumentumok egy másik személyhez köthetők. Számlája biztonsága érdekében csak Önnek szabad hozzáférnie a számlához.

Ennek tükrében kérjük, adjon magyarázatot az esetről, és igazolja, ki játszik a számlán?" stb stb
még 1x természetesen a regisztrációnál saját adatokat adtam meg, illetve a személyi is az enyém. ezt eljátszottuk még háromszor és mindig ezt a sablon szar szöveget kapom meg. nem válaszolnak rendesen, hogy mi a probléma? szerintetek ilyenkor mégis mit tehetek?

Admin
Válasz 3csfish123 kommentjére
2021. máj. 10. 9:50

sziasztok. veletek is volt már ilyen?
regisztráltam a terembe, természetesen a saját adataimmal. elküldtem nekik a személyi igazolványomat (elejéről is készítettem egy képet, illetve a hátuljáról is) majd pár óra múlva kaptam egy üzenetet, hogy "az ellenőrzéshez feltöltött dokumentumok egy másik személyhez köthetők. Számlája biztonsága érdekében csak Önnek szabad hozzáférnie a számlához.

Ennek tükrében kérjük, adjon magyarázatot az esetről, és igazolja, ki játszik a számlán?" stb stb
még 1x természetesen a regisztrációnál saját adatokat adtam meg, illetve a személyi is az enyém. ezt eljátszottuk még háromszor és mindig ezt a sablon szar szöveget kapom meg. nem válaszolnak rendesen, hogy mi a probléma? szerintetek ilyenkor mégis mit tehetek?

Szia.

Először is vedd fel a kapcsolatot a bwin ügyfélszolgálatával, és írd le nekik pontosan mi történt. Remélhetőleg meg tudják oldani a problémát.

Ha mégsem válaszolnának érdemben a kérdésedre, akkor írj nekünk és utána nézünk mi is.

Smasszer
2021. júl. 5. 16:27

Mi ez a gusztustalan 4,9%-os fee Skrill be/kifizetésnél?

Shivers777
2021. okt. 30. 10:34

Sziasztok!

A mygame oldalt nálatok sem tölti be a kliensből?

Admin
Válasz Shivers777 kommentjére
2021. nov. 17. 10:32

Sziasztok!

A mygame oldalt nálatok sem tölti be a kliensből?

Szia!

Először is elnézést a késői válaszért, valahogy elkerülte a figyelmünket ez a bejegyzés.

Nálunk most megjelenítette, valószínűleg csak egy bugról volt szó, a frissítéseket követően gyakran vannak ilyenek. Reméljük nálad is rendben van.
Ha többen tapasztaltok hasonló dolgokat, kérjük jelezzétek nekünk elérhetőségünk valamelyikén, mi pedig továbbítjuk a teremnek.

Avanindra_Dawedawe
2022. márc. 4. 18:59

Más sem tud loginolni a BWIN be?

Avanindra_Dawedawe
2022. márc. 9. 11:20

A promotions fülön nektek is eltünt az a menüpont ahol a rewards rakebackhez gyüjtött pontokat lehetett megnézni? Magyarán a bwin kivezette a rakebacket?

Masters800
Válasz Avanindra_Dawedawe kommentjére
2022. márc. 9. 11:40

A promotions fülön nektek is eltünt az a menüpont ahol a rakebackhez gyüjtött pontokat lehetett megnézni? Magyarán a bwin kivezette a rakebacket? :o

Dehogy tűnt el, néha Partyn is bugos a szoftver(mint ma), azért nem lehet látni.

Erik9744
2023. ápr. 30. 12:43

Így 2023-ban kik játszanak még Bwinen, és mi a vélemenyük róla? (Játékosok, kifizetések stb.)

Élő ügyfélszolgálat