Lorden
Válasz Gabbbbb kommentjére
2010. ápr. 30. 19:00

Ha jól számolom akkor 4000 póker pont az kb. 1230 dollár rake alatt jön ki, ehhez hozzáadjuk hogy kell még kb. 666-668 dollár a bónuszhoz, hogy meg tudd venni, ez legyen 1900 $ és akkor ebből 500 vissza az 26%.

attiati
Válasz Lorden kommentjére
2010. ápr. 30. 19:14

58k NL30 hand alatt játszottam ki 600$ bónuszt, meg kb kaptam 100$ cashbacket MP beváltással.
HM ír 1800$ raket, vagyis kb 38% rb-nek felel meg. Sztem erős túlzás itt ötven, hatvan, hetven % rb-ekről beszélni. És ezt a ~38-at is FD bónusszal értem el. Anélkül nevetséges lenne.

Ráadásul valószínű, hogy 20-30%-al több a rakem, mint amit HM számol. Ezesetben kb ~30-33% kürüli rb-t jelenthet FD-vel együtt.

nylchq
Válasz attiati kommentjére
2010. máj. 1. 17:28

58k NL30 hand alatt játszottam ki 600$ bónuszt, meg kb kaptam 100$ cashbacket MP beváltással.
HM ír 1800$ raket, vagyis kb 38% rb-nek felel meg. Sztem erős túlzás itt ötven, hatvan, hetven % rb-ekről beszélni. És ezt a ~38-at is FD bónusszal értem el. Anélkül nevetséges lenne.

Ráadásul valószínű, hogy 20-30%-al több a rakem, mint amit HM számol. Ezesetben kb ~30-33% kürüli rb-t jelenthet FD-vel együtt.

Nekem 40k hand alatt kijött az 500$-os bónusz NL30-on. Nyílván attól is függ mennyire laza az ember, plusz, hogy mennyi ultraidióta van körülötte:) (mondjuk bwinen nem nehéz ilyeneket találni:D)

cake
Válasz nylchq kommentjére
2010. máj. 1. 17:59

a pöttyözést (jelölések) a lobbiból miért nem látom bwinen?

attiati
Válasz cake kommentjére
2010. máj. 1. 20:08

csak a lobbiban nem látod, vagy seholsem?

pth67
2010. máj. 1. 21:08

ha van már bwin számlám, de még sosem pókereztem ott, akkor jól érzem hogy ettől függetlenül elestem a bónusztól? illetve forint szlám van, ezzel hogy tudok majd $-ban játszani? teljesen elvagyok veszve ebben a témában, úgyhogy sorry ha hülye a kérdés

cake
2010. máj. 1. 21:11

csak a lobbiban nem látod, vagy seholsem?

csak a lobbi, hiába vannak bejelölve

Valetudox
Válasz cake kommentjére
2010. máj. 1. 21:30

erdekes bug. nalam jo.

attiati
Válasz cake kommentjére
2010. máj. 1. 21:30

csak a lobbi, hiába vannak bejelölve

Mármint utána az asztalnál meg látod?
Ezesetben nem tudom.

nylchq
Válasz pth67 kommentjére
2010. máj. 1. 21:34

ha van már bwin számlám, de még sosem pókereztem ott, akkor jól érzem hogy ettől függetlenül elestem a bónusztól? illetve forint szlám van, ezzel hogy tudok majd $-ban játszani? teljesen elvagyok veszve ebben a témában, úgyhogy sorry ha hülye a kérdés

A terem átváltja ha leülsz az asztalokhoz és visszaváltja ha kiülsz. (nem buksz az átváltásokon)

Ha csak simán a bwin oldalán regeltél, akkor ha írsz az Akadémiás adminnak, talán el tudják intézni, hogy kapj valami bónuszt. (bár a bwin-t ismerve ez szinte 0%:D)

Élő ügyfélszolgálat