Krinyó
Válasz attiati kommentjére
2009. júl. 10. 14:44
Köszi, teljesen világos. Ezek szerint akkor most is áttetethetem a white státusz feletti pontokat a következő periódusra? Kb 8.000 ponttal vagyok felette (43k pontom van)
Ha igen, akkor ezt hogy lehet?
szerk: egyébként tudsz tipikus rakeback ajánlatot ongame hálózatban, vagy szerinted bónusz+cashback ajánlatban melyik ongame terem a legjobb?
Igen a pointsaver-el.De ezt xerintem csak a stát ellenőrzés elött 1-2 órával (és ne játsz addig,mert az "üresben"megy)mivel elveszted!
"Sajnos" mióta a Bwin bekebelezte az Onngamet egyre kevesebb a jó (8pp bon) ez most az Ongamen a legjobb.A Tower- szokott küldeni 8pp/20$xXX mélt,de ahogy nézem most is van MB 100$ Depos Reload 250$/8pp.Ha még nem reggeltél a Towerre,mindenképp kapsz 8pp FD bont (Azért meg kell nézni,hogy alapbol adja e?)Lehet csak Affiliet oldal kell hozzá,hogy meg kapd!
Itt mindent megtalálsz az Ongamerol
Ongame Network Partners
attiati
Válasz Krinyó kommentjére
2009. júl. 10. 16:12
Igen a pointsaver-el.De ezt xerintem csak a stát ellenőrzés elött 1-2 órával (és ne játsz addig,mert az "üresben"megy)mivel elveszted!
ez a pointsaver hol van? sehol nem találom.
Krinyó
2009. júl. 11. 15:37
ez a pointsaver hol van? sehol nem találom.
Sorry,de este mikor írtam a választ,megadta magát a gépem ;(
A pointsavert a Market-Change & Challenge-legalsó jobbra.
Bevallom férfiasan még nem használtam ezt a lehetőséget,de ha jól vettem ki a leírását,akkor vmi ilyesmit jelent!Ha nem is írtam le pontosan,de legalább tudjátok,hogy van :)
attiati
2009. júl. 11. 16:11
Sorry,de este mikor írtam a választ,megadta magát a gépem ;(
A pointsavert a Market-Change & Challenge-legalsó jobbra.
Bevallom férfiasan még nem használtam ezt a lehetőséget,de ha jól vettem ki a leírását,akkor vmi ilyesmit jelent!Ha nem is írtam le pontosan,de legalább tudjátok,hogy van :)
Ha jól olvasom, ezzel market pontok érvényességét lehet meghosszabbítani.
Azt nem tudom milyen esetben, de nekem jelenleg 0 pontot kínál fel hosszabbítási lehetőségre.
Krinyó
2009. júl. 11. 16:33
Ha jól olvasom, ezzel market pontok érvényességét lehet meghosszabbítani.
Azt nem tudom milyen esetben, de nekem jelenleg 0 pontot kínál fel hosszabbítási lehetőségre.
Igen azt hiszem igazad van.Nem a stát pontokat lehet tovább tolni hanem az esetlegesen lejáró markett p-ket!Akkor sry,ha Vkit megvezettem!
laca8787
2009. júl. 11. 16:38
Ezt nem értem a market pontokkal ha valaki a Bmw 325i kabrióra gyűjt :) ami
135.000.000 Marketpont annak 3 hónap alatt kell teljesíteni. Elég necces. LOL
attiati
Válasz laca8787 kommentjére
2009. júl. 11. 17:23
miért kéne? marketpontokat nem veszik el (szerk:) 3 hónap után
merlin
Válasz laca8787 kommentjére
2009. júl. 11. 17:33
Hali!
Nálam ezt írja ki, ha tovább akarom görgetni a pontjaimat.
"Hosszú életet pontjainak! A Pointsaver-rel most Marketpontjainak, amely pontok röviddel a lejárat előtt állnak, érvényességét kereken 12 hónappal meghosszabbíthatja. Ideális, ha épp valami másra szeretne spórolni, vagy egyszerűen még időre van szüksége a megfelelő döntéshez.
Csak azokat a pontokat hosszabíthatja meg, melyek már csak ebben a hónapban érvényesek. "
attiati
Válasz merlin kommentjére
2009. júl. 11. 19:32
miért, a market pontok is lejárnak?
Mennyi idő után járnak le, és hol lehet látni?